Hvala vam za povratne informacije na sejmu

Hvala vam za povratne informacije na sejmu

Komentarji: Ni komentarjev

Gregorjev sejem v Novem mestu je minil v hladnem a pogosto sončnem vikendu, vendar mi vreme ni pustilo posledic. Me je aloja dobro zaščitila. Priznam, v teh dneh sem užival nekaj žlic aloje več kot običajno, tako da mi nizke temperature niso prišle do živega. Kakorkoli, čudovita nova izkušnja, zato se oborožen z novim znanjem veselo podajam naprej.

Poleg prodaje in oglaševanja, čemur je sejem v glavni meri tudi namenjen, sem v bistvu najbolj vesel vaših povratnih informacij. Obiskali ste me številni, ki spremljate moje delo preko spleta, ali ste bili na kakšnem od mojih predavanj ter mi zaupali vaše izkušnje z uporabo aloje arborescens.

Vesel sem bil vseh vaših spodbudnih besed, pohval in seveda tudi informacij, ki ste mi jih posredovali glede uporabe aloje. Ugotovil sem, da je sejem v bistvu odličen način, da se srečam s številnimi uporabniki ter da izmenjamo informacije in znanja, ki jih imamo. Zelo verjetno se bom v prihodnje pojavil še na kakšnem sejmu, čeprav priznam, da tega do sedaj niti nisem imel v planu.

Na tem mestu bi se želel iskreno zahvaliti vsem, ki ste na sejmu z menoj delili svoje izkušnje in mnenja. Potrudil se bom, da bodo vaše informacije prišle do pravih ušes. Torej do tistih, ki jim lahko koristijo. V prihodnje tako spremljajte objave na strani, saj ko bom prišel do časa, vsekakor objavim kakšno zanimivo oz. uporabno izkušnjo.

Tisti, ki niste bili na sejmu in niste izkoristili popusta, ki je bil tam na voljo, izkoristite akcijo, saj lahko dobite obe knjigi kar 20% ceneje do konca meseca TUKAJ.

Vir slike: Radio Krka

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest