Uporaba aloje za sončenje

Uporaba aloje za sončenje

Komentarji: Ni komentarjev

Na plažo z listom aloje

Vsekakor je dobra senca najboljša obramba pred močnim soncem. Ampak včasih želimo samo ležati na plaži, plavati, ali pa nas čakajo različna opravila, ki jih je potrebno opraviti kljub močni pripeki. Zato bi vam želel predstaviti zgodbo gospoda Toneta, ki je uporabil kar gel iz svežih listov aloje, namesto kreme za sončenje in po njegovih besedah je bila učinkovita. Imate sami podobne izkušnje? Ste mogoče poizkusili kaj podobnega?
Če vas je sonce že opeklo, lahko tudi v tem primeru uporabite svež gel iz listov aloje arborescens. Kožo namreč vlaži, hladi mesto opekline in po izkušnjah mnogih, opekline tudi zelo hitro sanira. Nikar torej ne pozabite svojega lista aloje, ko se boste naslednjič odpravljali na sonce 😉

Zaščita pred soncem z aloe vero

Tisti, ki nimate možnosti uporabe svežega lista, vam ponujam zaščito pred soncem, ki temelji na gelu aloe vera. Enostavna in praktična uporaba gela v obliki kreme, losjona in balzama. Vse z namenm nege vaše kože v teh vročih dneh, ko je sonce lahko še kako škodljivo. Omenjena zaščita pred soncem z aloe vero vam je s kodo popust245 na voljo kar 10% ceneje. Ponudbo in več podatkov si poglejte TUKAJ.

Poglejte kaj o Aloe vera kremi za sončenje meni Daša: Hči je šla z razredom na morje. Seboj sem ji dala eno vašo kremo za sončenje in ko so se vrnili, dejansko ni bila čisto nič opečena. Večina sošolcev pa kar precej. Tako da moja izkušnja je zelo pozitivna in kremo priporočam tudi drugim staršem.

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest