Jasna je z alojo okrepila imunski sistem

Jasna je z alojo okrepila imunski sistem

Komentarji: Ni komentarjev

»Spoštovani gospod Šega. Pišem vam z namenom, da se vam zahvalim, ker ste mi predstavili to res čudovito rastlino aloe arborescens. Moje življenje se je od tistega dne, ko ste mi prvič odgovorili na mail, povsem spremenilo. Seveda na bolje. Če povzamem na kratko. Moj imunski sistem je bil praktično v razsulu. Če sem se znašla v prosotru, kjer je smrkala ena oseba, mi je še isti dan pričelo teči iz nosu. Če je v prostoru eden, ki kašlja, sem se tega obvezno nalezla tudi jaz. Tudi poleti, ko bi človek rekel, da se je težko prehladiti, sem imela jaz težave s povišano temperaturo in bolečinami v grlu. Skratka zadnjih deset let ni bilo meseca, ko se me ne bi prijela vsaj ena bolezen, če že ne več.

Kljub uživanju številnih prehranskih dodatkov in vitaminov, se moje stanje ni in ni izboljšalo. Lahko si mislite kako je to vplivalo na moje življenje in delo. Le kdo bi si želel takšnega zaposlenega, ki je polovico leta bolniško odsoten. Tako sem pred časom še izgubila službo in se res znašla povsem na dnu.

Vse dokler mi niste vi gospod Šega, predstavili aloe arborescens. Nekako se nisem odločila za uživanje pripravka po receptu patra Romana Zaga. Sem pa kupila že nekaj rastlin in alojo dnevno uživam sveže iztisnjeno v hrani in pijači. Prvih nekaj tednov sem si gel iz listov stiskala v sokove tudi po petkrat dnevno. Danes to počnem le še nekje enkrat do trikrat dnevno.

Alojo sedaj uživam že dobre tri mesece in v tem času sem imela samo na začetku nekaj manjših zdravstvenih težav, sedaj sem pa skoraj že tri mesece brez vsakršnih problemov. Moram reči, da je to zame nekaj povsem novega, saj se ne spomnim več kdaj sem bila zdrava tako dolgo časa skupaj.

Še enkrat se vam iz srca zahvaljujem. Aloja je sedaj sestavni del mojega življenja in je za nič na svetu ne dam več od sebe.« Jasna, 67, okolica Maribora

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest