Smrkanje in zamašen nos

Smrkanje in zamašen nos

Komentarji: Ni komentarjev

Ker smo ravno v času viroz in prehladov, sem se odločil, da je čas za objavo naslednjega recepta. Aloe arborescens na ta način uporabljamo pri zamašenem nosu, izcedku iz nosu oziroma na splošno pri vnetju sinusov. Potrebujete le glavico česna, list aloe arborescens, med in kozarec vode.

Najprej zavrite kozarec vode in malo pustite, da se za odtenek ohladi. S še toplo vodo prelite glavico česna, ki ste jo prej očistili. Česen naj stoji 3-4 ure v prekuhani vodi. Vmes ga občasno premešajte. “Česnov čaj”, če ga tako imenujem, bo pripravljen, ko vas bo v grlu zapeklo ob majhnem požirku.

ZA VEČ INFORMACIJ O ALOJI SI PRENESI BREZPLAČNO E-KNJIGO

cesen-aloe-med

Sedaj zmešajte 2 žlici česnovega čaja, 2 žlici alojinega gela (brez zelenega dela lista) in 1 žlico medu. Kapljice so tako pripravljene.

Na vsake 3-4 ure v vsako nosnico nakapajte po 8 kapljic in globoko vdihnite tekočino v nosne kanale. Vzporedno s kapljicami zaužite še eno žlico česnovega čaja.

VEČ O UPORABI ALOJE V KOZMETIKI

Zagotovo se boste strinjali, da so vse tri sestavine že same po sebi zelo učinkovite v takšnih in podobnih primerih. Zato nikar ne oklevajte in ob virozah, ki vas lahko ujamejo že v tem mesecu, preizkusite omenjeni recept. Tisti, ki so ga preizkusili, so nad njim navdušeni. Če ga boste preizkusili tudi vi, mi posredujte svojo izkušnjo. Hvala.

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest