Natrgana mišica

Natrgana mišica

Komentarji: Ni komentarjev

V mesecu juniju sem med tekom staknil poškodbo stegenske mišice. Med rekreacijo sem v stegenski mišici zaslišal pok, začutil močno pekočo bolečino in noga me ni več držala. Bolečine, ki so sledile v naslednjih dveh dnevih, so bile neznosne. Diagnoza zdravnika je bila, da je mišica resno natrgana, zato je sledilo strogo mirovanje.

Kaj mi je pomagalo, da so bolečine minile v tako kratkem času, težko rečem. Uporabil sem namreč aloe arborescens in tudi gabezov gel (Gabezov gel lahko dobite TUKAJ. Za popust uporabite kodo “popust245“). Ter seveda ogromno ledu in masaže natrgane mišice. Z vsakim dnem se je bolečina močno zmanjšala in v dveh dnevih praktično minila. Sicer sem imel še vedno močno oteklino, ki je nato minila v naslednjih dnevih. Modrica na celotni mišici pa se mi je vlekla še vsaj mesec in pol. Žal noga še vedno ni bila “uporabna” in sem moral paziti kako stopam. A sem vsaj do WC-ja lahko odšel brez pomoči bergel.

Potek sanacije natrgane mišice prva dva dni:

Zaradi močne bolečine sem dva dni lahko samo ležal. Večkrat dnevno sem na mesto poškodbe pritisnil prepolovljen list aloje arborescens. Prav tako sem se 3-5x v dnevu namazal z gabezovim gelom. Zaradi bolečine sem gel nežno utiral na kožo. Šele kasneje, ko bolečina ni bila več prisotna, sem dodal še masažo. Velik del dneva sem na mesto poškodbe tudi dodajal led.

ZA VEČ INFORMACIJ O ALOJI SI PRENESI BREZPLAČNO E-KNJIGO

Nadaljevanje sanacije:

Postopoma sem prenehal z ledom, saj je oteklina pričela plahneti. Še vedno pa sem na mesto poškodbe dajal alojo arborescens in gabezov gel. Vendar sem že zmanjšal to na nekje 2-3x dnevno. Občasno sem mišico že tudi masiral.

V treh tednih sem tako poškodbo, čeprav je izgledalo, da je precej huda, zelo dobro sanira. Težko bi rekel, kaj je bil glavni razlog za to. Zato bi na tem mestu vse, ki boste podobne poškodbe zdravili ali z alojo, ali z gabezovim gelom, prosil za povratne informacije. Na podlagi več podatkov, bomo lahko videli kaj je tukaj tisto, kar je dejansko ali mogoče najbolj učinkovito. Če pa že imate kakšno podobno izkušnjo, jo sporočite na info@fruktus.si.

VEČ O UPORABI ALOJE V KOZMETIKI

Recept za sanacijo natrgane mišice

Žal sem zanj izvedel prepozno in ga nisem uporabil. List aloje arborescens zmiksajte in zmešajte z vodo. Vsebino zamrznite. Z ledom nato masirajte mesto poškodbe. Med led in kožo dodajte tkanino, da ne bo direktnega stika. To prakticirate prva dva dni. Tretji dan pa led zamenjajte s toplimi obkladki. Na isti način pripravite alojo, le da tokrat segrejete vsebino. V tekočino pomočite gazo in obkladke polagajte na mesto poškodbe. Gospod, ki je uporabljal takšen način mi je sporočil, da je zelo učinkovit. Tudi v tem primeru, če imate lastne izkušnje, se priporočam za informacije.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest