Vas muči izpadanje las?

Komentarji: Ni komentarjev

Sicer lasje izpadajo vsem vsak dan in vsak dan tudi zrastejo novi, ampak pridejo obdobja in situacije, ko je njihovo izpadanje las bolj intenzivno, kar nas lahko tudi pošteno  prestraši. Takšno situacijo sem doživela tudi sama, ko so mi začeli … Več o tem!

Natrgana mišica

Komentarji: Ni komentarjev

V mesecu juniju sem med tekom staknil poškodbo stegenske mišice. Med rekreacijo sem v stegenski mišici zaslišal pok, začutil močno pekočo bolečino in noga me ni več držala. Bolečine, ki so sledile v naslednjih dveh dnevih, so bile neznosne. Diagnoza … Več o tem!

Diabetes in kakšne so izkušnje uporabnikov aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Eno izmed zelo pogostih vprašanj je tudi s področja diabetesa oz. sladkorne bolezni. Zato sem se odločil, da izkušnje, ki mi jih posredujejo uporabniki tudi na tem področju delim z vami. Uporabnikov aloe arborescens, ki imajo diabetes tudi pri nas … Več o tem!

Hemeroidi oz. hemoroidi in aloja arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Mnogi ljudje niso prepričani, ali gre pri besedah hemeroidi in hemoroidi za isto zadevo. Naj za uvod pojasnim, da se beseda hemeroidi uporablja predvsem pogovorno, medtem ko naj bi bila prava oblika hemoroidi. Kakorkoli, pomen obeh besed je enak. Ne … Več o tem!

Želodčna kislina in aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da se lahko želodčna kislina enostavno uredi z jemanjem pripravka iz aloe arborescens po receptu patra Romana Zaga. Ali pa želodčno kislino enostavno odpravimo z občasnim uživanjem same rastline aloe arborescens. Sam v primeru težav … Več o tem!

Pin It on Pinterest