Neplodnost pri ženskah?

Neplodnost pri ženskah?

Komentarji: Ni komentarjev

Iz tujine sem dobil informacijo, da nekatera dekleta in ženske s pomočjo aloje arborescens celo premagujejo neplodnost. Področja sicer ne poznam in mi deluje kar malo neverjetno, vendar kot poročajo nekatere ženske, je očitno možno tudi to. Sicer ženske poročajo o različnih receptih, ki se uporabljajo v primeru neplodnosti.

Za najbolj učinkovit način se je izkazal kar čaj iz aloe arborescens. Način uporabe je tudi zelo enostaven, kar je tudi verjetno razlog, da je bolj razširjen. V nadaljevanju bom opisal kako lahko sami pripravite čaj iz aloe arborescens za soočenje z neplodnostjo.

Potrebujete en list aloje arborescens in 2-3 dl vode. List obrišite, lahko tudi z mokro krpo in ga narežite na koščke. Dodajte jih v vodo in vodo zavrite. Pustite, da voda vre 5 minut. Nato pustite, da se čaj ohladi in ga precedite. Shranite v posodo in vsebino izpite v dveh dnevih, po manjših odmerkih.

Zdi se mi kar neverjetno, da bi stvar lahko delovala, ampak izkušnje žensk iz tujine nas učijo, da je možno. Če se bo katero dekle odločilo preizkusiti omenjeni recept, se priporočam za povratno informacijo, ali bo zaradi aloje kakšen Slovenec ali Slovenka več.

*Nikar ne sprejemajte odločitev zgolj na podlagi informacij v članku. Zapisane so namreč le izkušnje nekaterih uporabnikov, kar ni nujno, da bo delovalo tudi v vašem primeru. Zato se posvetujte tudi s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest