Nov recept, ki ga je potrdila tudi stroka

Nov recept, ki ga je potrdila tudi stroka

Komentarji: Ni komentarjev

Izredno zanimanje za knjige z napako

Ko sem prejšnji teden ponudil 5 poškodovanih knjig, sem vam tudi zastavil vprašanje, da mi sporočite, zakaj menite, da bi ravno vi najbolj potrebovali knjigo receptov. Moram reči, da sem bil zelo presenečen nad prispelimi odgovori. Že zaradi količine, saj nisem pričakoval tako masovnega odziva. Že prvi dan sem prejel 122 odgovorov, nato pa še kasneje (čeprav je bilo mišljeno, da knjige poklonim že prvi dan), še okoli 100 dodatnih odgovorov. Torej več kot 200 interesentov za 5 knjig z napako. Ampak to me še niti ni najbolj presenetilo. Najbolj sem bil, bom rekel kar šokiran nad številnimi odgovori, ki sem jih prejel od vas.

Priznam, da so se mi orosile oči ob prebiranju mnogih težav s katerimi se številni soočate. Tako zdravstvenih, kot finančnih. Lahko vam rečem le “vsaka čast”, da lahko kljub vsem nevšečnostim še vedno delujete in z nasmehom zajemate svet s polno žlico. Vsekakor občudovanja vredno. Čeprav bi želel knjige podariti kar vsem, sem moral izbrati 5 srečnežev. Pri tem sem si pomagal z žrebom, saj preprosto nisem imel srca izločiti številnih odgovorov, ki ste mi jih poslali.

Recept za izboljšanje vida

Slednji recept je že leta 1930 potrdila stroka. Okulist in kirurg Filatov je namreč z revolucionarnimi metodami na številnih primerih dokazal, da se z alojo lahko odpravijo številne težave z vidom. Tako tudi ni naključje, da je med slovenskimi uporabniki aloje na področju sive mrene največ pozitivnih izkušenj.

Povezavo do recepta mi je pred dnevi posredoval bralec in priznam, da za omenjeni recept še nisem slišal. Naredil sem manjšo raziskavo in sem navdušen nad ugotovitvami, ki jih z največjim veseljem delim z vami. V Sloveniji sicer še nisem srečal primerov ljudi, ki bi alojo uporabljali na omenjeni način, vendar osebno menim, da se v receptu skriva velik potencial, zato se mu bom v prihodnje vsekakor še posvetil.

Da boste lahko recept preizkusili in poročali o njegovih učinkih, sem ga za vas objavil TUKAJ.

Izkoristite današnje sonce, saj že za jutri pravijo, da ponovno prihaja “zima”.

Osti jarej

Matija Šega

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest