Učinkovito hujšanje z aloe arborescens

Učinkovito hujšanje z aloe arborescens

Komentarji: 1 komentar

Uživanje aloe arborescens naj bi po nekaterih informacijah pomagalo uravnavati težo. To sicer ne pomeni, da bodo ob uživanju aloje, odvečni kilogrami začeli leteti od vas. Žal ni tako preprosto in mislim, da dolgoročno tako enostavna rešitev za učinkovito hujšanje niti ne obstaja.

Nekaj ljudi mi je sicer sporočilo, da so z uživanjem aloje v nekaj tednih izgubili tudi več kilogramov. Vendar ponavadi ne gre za izgubljanje odvečne maščobe na pasu ali kaj podobnega. Sploh če so rezultati vidni že v prvih dneh.

Znano je, da aloe arborescens čisti telo. Torej gre v prvem tednu iz nas nekaj odvečnega blata in hrane, ki se je v našem telesu nabirala dlje časa. Tisti, ki se že dolgo niso prečistili, lahko izgubijo v prvih dneh zaradi tega več kilogramov. Vendar zaradi tega ne bomo imeli manj trebuha. Za učinkovito hujšanje z aloe arborescens bo potrebno storiti še nekaj več.

aloe4

Uživanje pripravka iz aloje arborescens ima eno drugo prednost, s čimer lahko vpliva na zmanjšanje naše teže. Vpliv je dolgoročen, če smo le dovolj resni pri uživanju pripravka. Kako to vem? Ker sem to učinkovito hujšanje preizkusil tudi sam. V nadaljevanju bom poskušal to kar se da nazorno tudi opisati.

Znano je, da moramo pripravek uživati 3x dnevno po eno žlico, 20-30 min pred jedjo. Pripravek moramo torej užiti na spočito telo. Kaj to pomeni? Zjutraj je prva stvar, ki jo storimo ta, da vzamemo žlico pripravka. Ker je želodec prazen in spočit, bo absorpcija aloje hitra. V nekaj minutah lahko pride v vse kotičke našega telesa.

Enako ponovimo pred kosilom. Vendar če se zavedamo, da je učinek pripravka mnogo večji, če je organizem spočit, bomo pazili tudi na naslednje malenkosti. Če planiramo imeti kosilo okoli 13. ure, to pomeni, da bomo vzeli pripravek okoli 12:30 ure. Ob enajstih nam zadiši kos torte. Vendar ker se zavedamo, da s tem lahko zmanjšamo učinek pripravka, bomo torto preskočili. Prav tako bomo preskočili napolitanke ob kavi ob dvanajsti uri. Seveda, če smo dovolj resni pri uživanju pripravka in si želimo, da kar najbolje učinkuje. Uživanje pripravka iz aloje posledično torej pomeni manjši vnos hrane v telo in s tem je hujšanje učinkovito.

AloaArborescens01_2

Podobno kot pri kosilu je tudi pri večerji. Ponovno pazimo na tiste vmesne obroke, saj lahko s hrano pred uživanjem pripravka utrudimo organizem. Če je namreč organizem utrujen od prebavljanja torte pred kosilom, bo tudi absorpcija pripravka slabša, pa čeprav ga bomo užili pol ure pred kosilom. Hujšanje bo tako manj učinkovito.

Pomembno je torej tudi to, da smo pozorni na hrano pred uživanjem pripravka. Če bomo pozorni na te malenkosti, učinkovito hujšanje dolgoročno nikakor ni vprašljivo. Vprašanje je le koliko kilogramov boste tako izgubili.

Nekje sem prebral, da človek potrebuje 21 zaporednih ponovitev, da neka stvar postane rutina oziroma navada. Če se boste torej tega držali pri uživanju enega kozarca pripravka, bo to ravno dovolj, da se boste navadili. Učinkovito hujšanje bo postalo vaša navada. Kasneje niti opazili ne boste več, da dejansko hujšate. Kilogrami se bodo raztopili, medtem ko niti ne boste imeli občutka, da se trudite shujšati.

Deli naprej ...

One Response

 1. Jelka Vodovnik
  | Odgovori

  Pozdravljeni,

  slišala sem, da je aloja odličen pripomoček pri uravnavanju sladkorja v krvi.
  Če je to res, me zanima v kakšni obliki in ali je možno to naročiti pri vas. Seveda me zanima še cena.

  Hvala v naprej za odgovor in lep dan!

  Jelka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest