Želodčna kislina in aloe arborescens

Želodčna kislina in aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da se lahko želodčna kislina enostavno uredi z jemanjem pripravka iz aloe arborescens po receptu patra Romana Zaga. Ali pa želodčno kislino enostavno odpravimo z občasnim uživanjem same rastline aloe arborescens. Sam v primeru težav s kislino oziroma ob močno pekoči zgagi, kar odrežem manjši košček lista rastline in ga surovega pojem.

Če tega ne bi testiral na sebi, bi težko verjel. Ampak aloja učinkuje in to v trenutku. Pekoča zgaga se v večini primerov povsem odpravi. Če doma še nimate rastline aloe arborescens, si jo lahko naročite TUKAJ. Na sliki spodaj pa lahko vidite kako izgleda takšna rastline. Slikane so pri meni doma.

aloe in želodčna kislina

Sicer z občasnim uživanjem aloje arborescens težav, ki nam jih povzroča želodčna kislina ne bomo povsem odpravili. Po mojih izkušnjah to deluje le kratkotrajno. Recimo kadar zaradi pekoče zgage ne morem zaspati, mi košček lista pomaga do te mere, da se želodčna kislina zmanjša in pekoč občutek mine. Tako lahko brez problemov zaspim.

V primeru, da imamo resnično kronične težave z želodčno kislino, kot sem jih imel tudi sam, svetujem redno uživanje pripravka iz aloe arborescens. Pri meni je trajno odpravilo pekočo zgago. Vendar je potrebno poudariti, da jaz pripravek po receptu patra Romana Zaga uživam vsakodnevno po eno žlico. Torej ves čas (z občasnimi, nekajdnevnimi prekinitvami).

Če na kratko zaključim. Želodčna kislina oziroma problemi s pekočo zgago se lahko odpravijo tudi brez zdravil sodobne medicine. Vsaj v mojem primeru je bilo tako.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOJO
POGLEJ ZGODBE IN IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest