Včasih je potrebna vztrajnost

Včasih je potrebna vztrajnost

Komentarji: Ni komentarjev

V letih ukvarjanja z alojo arborescens sem ugotovil, da je vanjo potrebno verjet. Vendar to ne na nek duhoven ali celo kulten način. Rezultatov enostavno ni moč doseči z nečim v kar ne verjamemo. Kaj imam v mislih? Konkretno primere ljudi s težkimi boleznimi, ki so dvignili roke nad svojim življenjem in se vdali v usodo. Samo še njihovi bližnji verjamejo v čudež in iščejo način, kako bi jim pomagali. Ampak ker v takšnem primeru oboleli obupa, mu v večini primerov tudi aloja ne bo pomagala. Zakaj? Ne zato, ker dejansko ne bi bilo možno, ampak zato, ker oseba v alojo ne verjame in se je že sprijaznila s svojim koncem.

Na tem področju morajo bližnji nekaj storit, če želijo pomagati svojcem. Ponovno zanetiti iskrico življenja v njih in šele potem lahko na vrsto pride aloja. Zakaj? Po izkušnjah svojcev takšnih oseb sem namreč prišel do odgovorov, da ljudje napitka niso redno uživali, so obupali že po nekaj dneh, ker niso opazili izboljšanja ali so na napitek enostavno pozabili ipd.

Več o aloji arborescens najdete na www.fruktus.si.

V alojo enostavno niso verjeli in tako so se do uživanja napitka tudi obnašali. Pred očmi imajo takšni ljudje samo temne stvari in enostavno ne vidijo, da pa mogoče možnosti še obstajajo. In na tem mestu smo svojci tisti, ki moramo bližnjim odpret oči, da bodo videli, da obstaja še ena možnost tudi za njih. Da ponovno pridobijo vero v življenje, v svoje življenje.

Na tem mestu bi veljalo omeniti zgodbo Toneta, ki mu je uspelo z vztrajnostjo. Vprašanje kaj bi bilo, če bi gospod obupal že po kozarcu ali dveh.

»Spoštovani gospod Šega. Želel bi se vam zahvaliti za redno obveščanje o aloji, saj je to tisto, zaradi česar sem vztrajal in užival napitek iz aloje in medu, kljub temu, da po treh kozarcih nisem občutil nobene spremembe. Boril sem se namreč z lažjo obliko raka na prostati in po treh zaužitih kozarcih in okoli treh pretečenih mesecih, nisem opazil nobene spremembe. Pri četrtem kozarcu pa so mi na preiskavah ugotovili občutno izboljšanje in slaba dva meseca po tem tudi dokončno odpravo težav, ki sem jih imel s prostato. Kar so mi potrdili tudi zdravniki. Sicer nisem primer človeka s težko boleznijo, ampak mi je aloja občutno pomagala prebroditi zadnja pol leta. Še enkrat hvala za vse znanje, ki ga nesebično razdajate in vse dobro vam želim.«

V primeru, da bi želeli izvedeti več zgodb uporabnikov aloje, vas vabim, da si jih preberete TUKAJ.

Naj vam vreme ne pokvari razpoloženja! Užijte dan s polno žlico, če tudi v dežju!

Osti jarej

Matija Šega

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest