Rak jajčnikov, stadij 3 in pripravek iz aloe arborescens po ruskem receptu

Rak jajčnikov, stadij 3 in pripravek iz aloe arborescens po ruskem receptu

Komentarji: Ni komentarjev

Andreja H.: Gospa iz Lenarta mi je pripravila pripravek iz aloe arborescens in medu po receptu dr. Slavinskega. Jaz sem ji priskrbela le deviško satovje. Zanimivo mi je to, da uporablja točno takšno alojo, kot ste jo pokazali vi. Tudi jaz jo imam doma, pripravka pa si enostavno še nisem upala delati sama. Moj je zelo temen, pila sem starega tudi leto in več, pa mi ni nič škodil. Hči gospe iz Lenarta, ki mi je pripravila pripravek je imela raka jajčnikov, stadij 3 in so ji zdravniki napovedali le še 9 mesecev življenja.

Vsi smo jo občudovali, ko je bila vedno bolj zdrava, ko se je bližal ta čas. Danes ima posvojenega fantka že 12 let. Pravzaprav tega ne moreš čutiti tako, kot če si bolan sam. Isto se je zgodilo meni, ravno tako rak jajčnikov stadij 3, kemo in tako naprej. Seveda smo iskali vse mogoče načine, da bi premagali to grdo bolezen, sploh rak jajčnikov, ki je eden med najbolj agresivnimi.

Takoj smo prosili to gospo, da naredi napitek tudi zame in glej ga, še danes živim, pa je od tega že 5 let. V to moraš enostavno zaupati in verjemite mi, da pomaga.

Vsakomur priporočam alojo. Vsakomur, tudi ženskam, ki so ležale z mano v bolnici sem jo. Niso mi verjele, zato jih danes več ni med nami…

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest