Tudi vam pogosto barvanje las povzroča težave z lasiščem?

Tudi vam pogosto barvanje las povzroča težave z lasiščem?

Komentarji: Ni komentarjev

So vaši lasje krhki, suhi, lomljivi in brez leska? Je vzrok za to (pre)pogosto barvanje? Bralka, ki mi je poročala o omenjeni težavi, je temu dodala tudi izpadanje las. To je bil pri njej rdeči alarm, da je zdaj pa nujno, da nekaj naredi. Očitno so v omenjenem primeru težave šle že tako daleč, da tudi daljše obdobje brez barvanja ni kaj prida pomagalo.

Ker imam sam občasno težave s prhljajem in ker vem, da jih lahko odpravim z uživanjem pripravka iz aloje arobrescens, sem tudi gospe svetoval, naj preizkusi. Sprva je bila sicer skeptična, saj ima težave z lasiščem in je pričakovala, da ji bom svetoval kakšno kremo ali šampon. Kljub temu se je na koncu le odločila, da preizkusi in danes verjamem, da tega ne obžaluje.

Podobno kot pri prhljaju so se tudi pri njenih težavah z lasiščem hitro videli prvi rezultati. Po enem mesecu in prvem kozarcu pripravka so se gospe lasje popolnoma obnovili. In to kljub temu, da je le uživala pripravek iz aloje in si las ni negovala z nobenimi šamponi, balzami ali negovalnimi maskami.

Ker vem, da gospa ni edina z omenjenimi težavami, sem se odločil predstaviti njeno pozitivno izkušnjo. Pomembno je, da ljudje spoznamo, da obstaja še marsikaj drugega kot le lepo zapakirana kemija, ki jo najdemo praktično na vsakem koraku in katere glavni namen je profit.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest