Video, maska iz aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Oglejte si video v katerem je ponazorjeno, kako si lahko iz aloe vere naredite masko za obraz.

Znano je, da je aloja izredno učinkovita pri uporabi na koži, pa naj gre za aloe vero ali za alojo arborescens. Video, ki si ga lahko ogledate v nadaljevanju, prikazuje uporabo aloe vera kot maske za obraz. Za pripravo maske za obraz ali pri uporabi aloe na koži je bolj primerna aloe vera. V nasprotju z  alojo arborescens so njeni listi mnogo bolj mesnati in vsebujejo več gela, ki ga lahko na koži uporabite.

Za pripravo obrazne maske potrebujete list aloe vere, ki ga pred uporabo obrišete z vlažno krpo. Načeloma listov ni priporočljivo močiti, ker se hitro napojijo z vodo, to pa lahko zmanjša učinkovitost “pripravka.” Ker pa gre v tem primeru zgolj za uporabo aloe v kozmetične namene in se list takoj uporabi, ni nič narobe, če ga umijete.

Gel, ki ste ga pridobili iz aloje, nanesite na obraz ali druge dele telesa, pustite delovati 20 minut in ga nato sperite z mlačno vodo. Če pa vas ob uporabi gela koža ne srbi, ali ne vzbuja občutka nelagodja, lahko pustite gel učinkovati čez noč in se umijete šele zjutraj.

Po mojem mnenju zelo nazoren in poučen video. Naj vam na tem mestu postavim izziv. Če imate doma aloe vero ali alojo arborescens, poskusite z omenjenim postopkom 7 dni zapored in mi poročajte. Pa da slišimo še izkušnje slovenskih uporabnikov in uporabnic.

POGLEJ ZGODBE IN IZKUŠNJE UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest