Rak mehurja in izkušnje z aloe arborescens

Rak mehurja in izkušnje z aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Loti: Jaz sem zelo zadovoljna z alojo. Ko sem jo uživala, sem imela ogromno energije. Ni me napenjalo, prebavo sem imela urejeno, nisem imela menstruacijskih krčev, pa PMS-a tudi ne. Imela sem tudi veliko kondicije, več kot takrat, ko sva s partnerjem planinarila. Jaz sem totalno navdušena nad njo. Prav manjka mi zdaj. Se je pa zgodilo, da sem ob koncu jemanja zbolela. Dobila sem vročino, začelo me je boleti grlo, izcedek iz nosu, kot neka gripa. Z naravnimi pripravki sem se spravila v red v roku enega tedna.

Moj oče je lani zbolel za rakom na mehurju. Imel je operacijo, kjer so mu odstranili tkivo. Celo leto je bilo v redu, nakar je eno leto pozneje v avgustu na pregledu spet izvedel, da se mu je pojavilo. Tri tedne pred pregledom je začel jemati alojo, potem pa sva dozo povečala na 3 žlice po tri krat na dan. Spet je imel operacijo, odstranili so mu tkivo, s tem, da tokrat ni bilo rakasto.

Leto nazaj je pil pripravek po receptu prof. Slavinskega, sedaj pa uživa napitek po receptu patra Romana Zage. Uživa ga redno, s krajšimi premori. Opazila sem, da mu je aloja dala energijo in moč, da ni bil tako na dnu in ni bil tako slabe volje kot po navadi.

Če je aloja pripomogla k temu, da zdaj tkivo ni bilo rakasto, vam ne znam povedati, to bova videla na naslednji kontroli, ki bo čez 2 mesca in kasneje, čez eno leto. V njeno zdravilno moč pa zelo verjamem!

 

*Na željo gospodične je ime izmišljeno.

**Vsekakor objavim nadaljevanje zdravljenja pri gospodu, ko prejmem te informacije.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest