Je lahko zaradi aloje kakšen Slovenec več?

Je lahko zaradi aloje kakšen Slovenec več?

Komentarji: Ni komentarjev

Neplodnost pri ženskah

Iz tujine sem dobil informacijo, da nekatera dekleta in ženske s pomočjo aloje arborescens celo premagujejo neplodnost. Področja sicer ne poznam in mi deluje kar malo neverjetno, vendar kot poročajo nekatere ženske, je očitno možno tudi to. Sicer ženske poročajo o različnih receptih, ki se uporabljajo v primeru neplodnosti. Za najbolj učinkovit način se je izkazal kar čaj iz aloe arborescens. Način uporabe je tudi zelo enostaven, kar je tudi verjetno razlog, da je bolj razširjen. V nadaljevanju bom opisal kako lahko sami pripravite čaj iz aloe arborescens za soočenje z neplodnostjo.

Celoten prispevek si preberite TUKAJ.

Natrgana mišica

V mesecu juniju sem med tekom staknil poškodbo stegenske mišice. Med rekreacijo sem v stegenski mišici zaslišal pok, začutil močno pekočo bolečino in noga me ni več držala. Bolečine, ki so sledile v naslednjih dveh dnevih, so bile neznosne. Diagnoza zdravnika je bila, da je mišica resno natrgana, zato je sledilo strogo mirovanje.

Kaj mi je pomagalo, da so bolečine minile v tako kratkem času, težko rečem. Uporabil sem namreč aloe arborescens in gabezov gel.

Celoten prispevek si preberite TUKAJ.

Pa smo končno dočakali malo ohladitve. Izkoristite jo kar se da dobro.

Osti jarej

Matija Šega

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest