Z alojo nad žulje in utrujene noge

Z alojo nad žulje in utrujene noge

Komentarji: Ni komentarjev

Marko

Po službi grem običajno v telovadnico, kjer imam okoli eno uro dolg trening za moč in oblikovanje telesa. Vadim 5x tedensko in posledica je utrujenost ter žuljave noge.

Na Facebooku sem izvedel za učinke aloe arborescens in ker imamo doma rastlino, sem se odločil preizkusiti. Vsak dan sem po treningu vzel list rastline, ga prepolovil in se z vsako polovico namazal po enem stopalu. Predvsem po žuljih, ampak sem mazal kar celotno stopalo, do gležnja.

Že tretji dan, torej po dveh mazanjih sem opazil spremembe na žuljih in sem dobil občutek, da zadeva deluje. Tako sem tretji dan nadaljeval, v naslednjih dneh pa sem naredil še nekaj. Ker sem bil res navdušen nad delovanjem rastline, sem začel dodajati koščke aloje v šejke, ki si jih pripravljam po treningih.

aloe2

Sprva sicer zelo majhen košček, danes sem se pa že navadil in v šejku spijem kar nekaj aloje. Moji žulji so danes že preteklost in mislim, da še nikoli nisem imel tako zdravih stopal. Kar pa je še pomembneje, verjetno se zaradi uživanja aloje počutim kot prerojen. Poln sem energije in usklajevanje dela s treningi mi še nikoli do zdaj ni bilo tako enostavno.

Zdaj sem si naročil že tudi nekaj novih rastlin, saj si praktično ne predstavljam več tako napornega ritma življenja brez te rastline. Hvala gospod Šega, da ste me seznanili s to rastlino ter mi tako predstavili povsem nov pogled na svet.

*Na željo gospoda je ime izmišljeno.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest