Razširitev raka dojke in pomoč z alojo arborescens

Razširitev raka dojke in pomoč z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev
Slađana R. Liste uporabljam po vašem receptu za mamo. Stara je 72 let. Je že sedem let onkološka bolnica. Ima namreč raka na dojki. Bila je operirana. Ni pa imela ostalih terapij. Tako, da ji je bilo prihranjeno obsevanje in pa kemoterapija. Do lani so bili njeni izvidi v mejah normale, potem so se začele težave. Tumorski markerji so začeli naraščat in njena onkologinja je posumila na razširitev bolezni. Po vseh pregledih ji je diagnosticirala metastaze na kosteh in pljučih in ji predpisala nova zdravila, po mojem mnenju nekaj podobnega oralni kemoterapiji. Tableti niso pomagali. Tumorski markerji so bili še naprej v porastu. Nisem vedela kako naj ji pomagam. Sem bila pa že takrat prepričana, da obstaja učinkovita alternativa. Izgubila sem namreč že očeta, moža in najboljšo prijateljico zaradi raka. Vsi so verjeli in zaupali samo medicini. In žal so vsi že pokojni.
Preštudirala sem veliko literature in vedela sem, da mama ne bo zmogla nekih postov in klistiranj. Že tako je preveč suha. Bolezen dela svoje. Spremenile smo prehrano. Dodale smo nekaj prehranskih dodatkov, med drugim tudi vitamin B17. In naletela sem na vašo knjigo. Začutila sem, da je nekaj najbrž na tem. Obe sva se strinjali, da itak nimava kaj za zgubit. Jemala bo naprej zdravila in probala bo vašo alojo. No, da ne bom predolga, po prvih štirih mesecih jemanja letos spomladi je imela kontrolo. Tumorski markerji so bili v upadanju. Onkologinja ni mogla verjet. Očitno jo je že odpisala. Pred enim tednom je imela slikanje pljuč in pa CT. Izvidi so bili odlični. Nobenih sledov o metastazah. Onkologinja je prepričana, da zdravila končno pri nekomu delujejo. Midve pa veva, da to dela vaša aloja. Odločili sva se, da jo bo še naprej pila. Zanima me ali ji to lahko škodi. Ali sploh obstaja predoziranje pri tako zdravilni rastlini? Med počitnicami smo namreč naredile pavzo. In sedaj bi jo pridno uživala naprej.
Hvala za odgovor in pa opravičujem se za tako dolg tekst. Še enkrat hvala, da ste nam omogočili, da probamo in sedaj tudi verjamemo v neverjetno zdravilno moč aloje aborescens.
Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest