Uporaba aloje na dojenčkih in malčkih

Uporaba aloje na dojenčkih in malčkih

Komentarji: Ni komentarjev

Kako uporabljati alojo pri malčkih

Podatki o tem kdaj, kako ali na kakšen način lahko otroci uživajo in uporabljajo aloe arborescens so si zelo različni. Dejstvo pa je, da na tem področju ni bilo narejenih dovolj raziskav, da bi lahko karkoli z gotovostjo trdili. Zato se nekako svetuje, da se izogibamo uporabi aloje arborescens pri otrocih v starosti do dve ali celo tri leta.

Sam sem se zato odločil, da opravim manjšo raziskavo, ki bo v celoti objavljena v moji naslednji knjigi. Rdeča nit raziskave pa bo ravno uporaba aloe arborescens pri dojenčkih in malčkih. Nekaj na to temo pa že lahko preberete v prispevku objavljenem TUKAJ.

Raka lahko ozdravimo + brezplačen CD

Knjiga brazilskega patra Romana Zaga je ponovno na voljo. Knjige NI v knjigarnah.

Brez poštnine do 16.10.2015!!

BREZ POŠTNINE: Vsa naročila zeliščne kozmetike Herbio samo do petka BREZ POŠTNINE! Odlična priložnost, sploh če vas interesira samo kakšen izdelek. Za dodaten popust nikar ne pozabite vtipkati še kode “popust245“.

AKCIJA: Šampon iz aloe vera in balzam iz avokada je lahko vaš kar 30% ugodneje in do 16.10.2015 še brez poštnine! Izredna ponudba! Za naročilo mi sporočite preko maila info@fruktus.si, da vam nastavim takšen popust, saj sicer nakup ne bo tako ugoden. Za dodatne informacije sem vam na voljo preko telefona 040 504 245 (Matija).

****DODATNA UGODNOST!! Tistim, ki boste do 16.10.2015 na strani www.herbio.si opravili nakup s kodo nad 25 eur, bom BREZPLAČNO poslal svojo knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens. V primeru, da knjigo že imate, bo lahko odlično darilo v prihajajočih praznikih. O nakupu mi javite na info@fruktus.si in vam pošljem knjigo brezplačno.

Naj kislo vreme NE vpliva na vaše razpoloženje 😉

Osti jarej

Matija Šega

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest