Do sijočih las s pomočjo aloje arborescens

Do sijočih las s pomočjo aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Recept v nadaljevanju je sicer kratek, vendar verjamem, da bo všeč predvsem ženskam in dekletom, ki si želijo mehkih in sijočih las. V nekaj kratkih korakih boste namreč lahko imele mehke in sijoče lase z uporabo gela aloe arborescens. Recept je enostaven, saj za uporabo potrebujete zgolj dve sestavini. In sicer žličko gela aloe arborescens in nekaj žlic medu. Poleg tega, da bodo vaši lasje po uporabi mehkejši in bolj sijoči, bo aloja poskrbela tudi za regeneracijo kože na lasišču. S pomočjo aloje namreč lahko tudi odpravimo prhljaj.

Gel iz lista aloje povsem enostavno pridobite tako, da list prepolovite in z žličko ali nožem postrgate gel. Del gela je v tršem stanju in če se želite izogniti, da bi vam kakšen košček gela ostal kje na lasišču, ga enostavno pretlačite z žličko in nato precedite. Tako bodo večji koščki ostali na cedilu in jih ne boste kasneje nanašali na lasišče.

Količino medu prilagodite dolžini las. Za krajše lase sta dovolj dve žlici medu, v primeru da imate daljše lase, pa lahko dodate še kakšno žlico medu več. V tem primeru lahko tudi dodate še kakšno žličko gela aloje arborescens.

Obe sestavini zmešajte med seboj, da boste dobili gladko zmes. Predhodno si operite lase in zmes iz aloje in medu nežno vmasirajte v lasišče. Uporabljate namesto negovalnih balzamov. Na lasišču pustite delovati okoli 10 minut. Nato pa sperite z mlačno vodo.

Lahko boste opazile, da bodo vaši lasje takoj po uporabi omenjene mešanice mehkejši in bolj sijoči. Prijetno uporabo aloje vam želim.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest