Zalivanje aloje z informirano vodo

Zalivanje aloje z informirano vodo

Komentarji: Ni komentarjev

Pogosto me ljudje sprašujejo, kako zalivati alojo, če nimajo možnosti uporabe deževnice ali vodnega filtra. Vsekakor je ni čez deževnico, vendar je razumljivo, če ste v stanovanju, kjer ni možnosti lovljenja deževnice, da je treba poiskati alternativo. Ena od njih je vsekakor uporaba tako imenovane “žive vode”. Z uporabo informiranih izdelkov se namreč oživlja voda in nevtralizira škodljiv učinek snovi, ki so raztopljene v vodi. Sam zalivanje aloje z živo vodo uporabljam predvsem v zimskem času, za aloje, ki jih imam v stanovanju.

Na sliki lahko vidite takšen informirani kozarec, s katerim lahko izboljšate okus vode in kar za 40 % zmanjšate genotoksičnost vode. Vodo iz kozarca lahko uživate vi, kot tudi z njo zalivate svojo alojo arborescens. Z vodo iz kozarca lahko zalivate tudi ostale sobne rastline, saj bodo uspevale bolje in tudi dlje.

Informirani kozarec je izdelan v steklarni v Rogaški Slatini, kjer ga izdelajo iz najkakovostnejšega kristalnega stekla. Gre za ročno oblikovan unikatni izdelek. V laboratoriju Vilija Poznika v Celju v steklo vtiskajo informacije, da ima kozarec “moč” oživiti vodo. Učinkovitost se nadzira v ljubljanskem biološkem laboratoriju z Allium testom za genotoksičnost.

POGLEJ ZGODBE IN IZKUŠNJE UPORABNIKOV
ZA VEČ INFORMACIJ O ALOJI SI PRENESI BREZPLAČNO E-KNJIGO

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest