Sivo mreno je odpravila s kapljicami sveže aloe arborescens

Sivo mreno je odpravila s kapljicami sveže aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Da je aloe arborescens učinkovita v primeru sive mrene smo že vedeli. Tokrat pa objavljam zgodbo gospe Terezije, ki pravi, da je njena mama pred več kot tridesetimi leti s pomočjo aloje arborescens odpravila sivo mreno. Takšne in podobne zgodbe na predavanjih po Sloveniji slišim pogosto. Tako da je več kot očitno, da nekaj je na tem. Sedaj lahko le še čakamo, da bo te zadeve potrdila tudi znanost…

Terezija

Spoštovani gospod Šega. Na vas se obračam z naslednjo izkušnjo moje mame. Pri nas smo imeli aloe arborescens vedno pri hiši, tudi danes jo imamo. Moja mama je vedno ogovorila, da gre za zdravilno rastlin in je potrebno z njo skrbno ravnati. Pred okoli tridesetimi leti si je z njo celo ozdravila sivo mreno, ki se ji je pojavila na levem očesu.

Danes je mama žal že pokojna, sicer verjamem, da bi nam lahko zaupala marsikatero izkušnjo z rastlino, saj je za večino težav in bolezni doma poskrbela kar z alojo.

12379159751376703714warszawianka_Aloe.svg.hi

Sivo mreno pa je odpravila tako, da je vsak dan odlomila košček lista z rastline in si nekje trikrat dnevno v oko iztisnila nekaj gela iz lista. Mislim, da je to ponavljala okoli dva tedna, mogoče nekoliko dlje. V bistvu dokler ni težave z mreno odpravila oz. dokler se ni vid povsem popravil. Kasneje v življenju mama ni imela nobenih težav z vidom več. Razen seveda starostno, ko je nosila očala. Vendar te je imela že v času, ko si je z alojo zdravila mreno.

Sama alojo pogosto uporabljam, vendar na srečo le za krepitev imunskega sistema in celjenje manjših ran ter opeklin. Pa upam, da bo na tem tudi ostalo.

*Na željo gospe Terezije je objavljeno samo njeno ime.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest