Pripravek iz aloe arborescens in kožni rak

Pripravek iz aloe arborescens in kožni rak

Komentarji: Ni komentarjev

Matej

Pripravek iz aloe arborescens sem naročil za svojega očeta, ki je zbolel za kožnim rakom (Breslow melanom), ki je eden najbolj zahrbtnih. Ko so mu ga odkrili na nogi, so mu najprej odrezali piko, operirali bezgavke pri modih, ker je bila ena rakava, so mu odstranili še ostale, ki so bile v redu. S tem so mu “uničili” pretok vode oziroma sistem zato ima nogo precej debelo.

Eno leto so ga zdravili z biološkim zdravilom – interferon, ki ga je zdržal z mukami, vendar je bil eden redkih, ki je zdržal celotno zdravljenje. Ko je zdravljenje končal, se je po enem mesecu stvar ponovila na stegnu v obliki posejanih pik, zato so se odločili za lokalno kemoterapijo (samo na nogi), ki je bila res močna, tako da je imel probleme, saj so ga komaj spravili k sebi (8 ur operacije). Pike so se posušile in po dveh mesecih je bil kar v redu.

Videli smo, da je stvar resna zato smo se odločili, da stvar začnemo reševati oziroma preprečevati s kar se da pravilno prehrano oziroma z različnimi zvarki, ki so jih predlagali razni homeopati, zdravilci in ljudje z istimi težavami. Prebrali smo tudi o vašem pripravku in do zdaj naročili dva pripravka in enkrat rastlino s katere smo pripravek izdelovali sami doma (2x).

Oče se po tem pripravku dobro počuti in verjame v boljše čase in počutje. Pripravlja pa si tudi druge stvari npr. napitek z jabolk, ingver, koloidno srebro, matični mleček, zelje, peso, limone, liposomski C vitamin, itd. Omejil je meso, mleko, kavo, alkohol (sicer ga nikoli ni preveč pil), uživati je začel večje količine ustreznega sadja in zelenjave. Trenutno je že skoraj eno leto zdrav in po zadnjem pregledu na onkološkem inštitutu so bili izvidi zelo dobri. Ima pa tudi dermatološki pregled, na katerem včasih vzamejo vzorec kakšnega znamenja oz. kakšne pike na telesu.

Večkrat tedensko nogo ali celo telo potopi tudi v reko Kokro, ki ima manj kot 10 stopinj, pravi da je za kožnega raka to zelo dobra preventiva. Stvar je sicer nora, ker je voda zelo mrzla, vendar se je že privadil in nima več prevelikih težav, da gre v vodo. To je počela tudi neka ženska, ki se je večkrat potopila v Kamniško Bistrico in s tem ozdravila kožnega raka.

Cena pripravka je za dva človeka, ki imata pokojnine cca. 500 € (oče in mama), kar velik zalogaj vendar je za zdravje treba tudi nekaj prispevati. Mislim, da bomo ta pripravek še kupili, ker pa imamo prijateljico, ki ima dober med, bomo najbrž naročili tudi rastlino.

*Na željo gospoda je ime izmišljeno.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest