[VIDEO] Uporaba aloje kot maska za lasišče

Komentarji: Ni komentarjev

Pred dnevi mi je gospa Antonija poslala slednji video o uporabi gela aloje na lasišču. Gospa pravi, da je tudi sama alojo uporabljala na predstavljen način ter da so rezultati fantastični. Sicer uporablja tudi šampon aloe arborescens, vendar je z uporabo gela aloje in olivnega olja dosegla, da so njeni lasje postali močnejši, bolj sijoči, konice bolj čvrste in tudi izpadajo ji precej manj kot pred uporabo. S to njeno informacijo bi se seveda lahko strinjali številni, ki ste mi podobno že poročali, pa zaradi takšnih ali drugačnih razlogov vsebina ni romala na splet. No, tokrat je in izkušnja gospe Antonije se širi dalje.

V posnetku je sicer uporabljena aloe vera, kar je smiselno. Na omenjenem področju sta namreč obe aloji po mnenju uporabnikov izredno učinkoviti. Se pa na takšen način pogosteje uporablja aloe vera, ker ima bolj mesnate liste in iz njih dobimo več potrebnega gela. V primeru, da imate doma le alojo arborescens, jo seveda lahko brez zadržkov tudi uporabite na takšen način.

Pred časom sem na lasišču tudi sam testiral obe rastlini in se pridružujem mnenju številnih uporabnikov, da je možno z alojo odpraviti številne težave, ki jih imamo z lasmi. Poglejte video in načine, kako uporaba aloje na lasišču in obrazu izgleda v praksi.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE

VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest