Kako uporabljati aloe arborescens pri malčkih

Kako uporabljati aloe arborescens pri malčkih

Komentarji: Ni komentarjev

Podatki o tem kdaj, kako ali na kakšen način lahko otroci uživajo in uporabljajo aloe arborescens so si zelo različni. Dejstvo pa je, da na tem področju ni bilo narejenih dovolj raziskav, da bi lahko karkoli z gotovostjo trdili. Zato se nekako svetuje, da se izogibamo uporabi aloje arborescens pri otrocih v starosti do dve ali celo tri leta. Sam sem se zato odločil, da opravim manjšo raziskavo, ki bo v celoti objavljena v moji naslednji knjigi. Rdeča nit raziskave pa bo ravno uporaba aloe arborescens pri dojenčkih in malčkih.

No, pa pojdimo lepo počasi. Tako, kot smo hči Laro z ženo pričela spoznavati z aloe arborescens. Seveda se nisva kar lepega dne odločila, sedaj je pa čas, da prične, ampak sva jo že ves čas počasi pripravljala na to. Prvič recimo pri rosnih štirih mesecih. Zaradi vnetja splovil in glivic, smo uporabili več različnih krem, vendar brez uspeha. Tako smo takrat prvič preizkusili svež gel iz lista aloe arborescens. Z ženo sva bila izredno presenečena, saj se je stanje skorajda vidno izboljševalo. Že po nekaj urah je bilo namreč vidno močno izboljšanje, po enem dnevu pa so težave povsem izginile. Vsega skupaj sem Laro z gelom namazal le 3x. Seveda je nemogoče iz izkušnje vleči trditve a vendar je v našem primeru očitno delovalo.

Tudi kasneje smo še nekajkrat uporabljali alojo na koži. Vendar bi na tem mestu želel omeniti izkušnjo iz teh dni, ko nastaja tale prispevek. Nekega jutra se je Lara prebudila z otečeno konico prsta. Zakaj se je to zgodilo se nama z ženo ne sanja. Seveda sem spet (tako kot vedno) pomislil na uporabo aloe arborescens. Vendar imam tukaj manjši problem. Kako uporabiti alojo na konici prsta tako majhnega otroka? Sicer lahko večkrat dnevno nanesem gel na poškodovano mesto, vendar ga ponavadi poliže s prsta že isti trenutek. Tudi pritrditev koščka lista aloje je pri takšnih otrocih ponavadi zelo velik izziv oz. praktično nemogoča naloga. Zato sem moral biti inovativen in vam tukaj predstavljam možnost, ki jo boste lahko tudi vi uporabili pri svojih otrocih in malčkih.

DIGITAL CAMERA

Uporabil sem leseno kuhalnico, lepilni trak in gazo. Zaradi higienskih razlogov sem ročaj kuhalnice najprej ovil z lepilnim trakom. Nato sem okoli ovil gazo, ki sem jo previl z lepilnim trakom. Tako sem dobil nekakšen naprstnik. Iz aloje sem odrezal kos lista, ga prepolovil in z nožem postrgal gel. Dobljeni gel sem nato prelil v “naprstnik”. Ko je Lara spala, sem previdno prijel roko in ji na prstek nataknil vnaprej pripravljen “naprstnik” z alojo.

DIGITAL CAMERANa ta način lahko otroku med spanjem enostavno in hitro precej dobro namestimo aloe arborescens na prst. Če seveda imamo težavo na tem mestu. V primeru, da “naprstnik” dobro namestimo, bo lahko aloja na prstu delovala velik del noči. Posledično lahko potem pričakujemo tudi boljše in hitrejše rezultate, kot če bi zgolj tekom dneva na prst nanašali gel aloje, ki ga otrok ponavadi takoj poliže s prsta.

Več izkušenj z uporabo aloe arborescens pri dojenčkih in malčkih še sledi. Sicer pa bodo zadeve podrobno predstavljene v prihajajoči knjigi.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest