Prošnja uporabnika aloje glede zdravljenja bradavice

Prošnja uporabnika aloje glede zdravljenja bradavice

Komentarji: Ni komentarjev

Prejeli smo elektronsko sporočilo zadovoljnega uporabnika, ki nas je prosil, če lahko v njegovem imenu razširimo njegovo zgodbo, kako si je z alojo pozdravil virusne bradavice. Gospodu Štefanu H. je namreč na podplatu zrasla bradavica, ki ga je motila in bolela. Zdravil si jo je pri dermatologu, ker pa je bilo to boleče in dolgotrajno, in ker je slišal za zdravljenje z alojo, je to preizkusil in jo je s tem tudi uspešno odstranil. Njegovo sporočilo objavljamo v celoti.

»Pozdravljen g. Matija!

Pišem vam, ker sem imel z vašo rastlino prijetno izkušnjo, ki bi jo rad delil z drugimi ljudmi, ker če je pomagala meni, bo lahko pomagala še komu drugemu.

Zato bi prosil, če lahko sporočite mojo izkušnjo tudi drugim ljudem. Sam sem povedal tudi svojim prijateljem, samo vi imate večjo možnost, da sporočite to večji skupini ljudi in bo tako to lažje prišlo med ostale Slovence.

Pred nekaj mesci sem opazil, da mi je na podplatu leve noge zrasla bradavica. Po nekaj dneh me je začela tudi boleti in sem zato šel k zdravniku, če mi lahko kako pomaga pri tem. Tam sem dobil napotnico za k dermatologu, kjer sem bi naročen na pregled čez, mislim da tri tedne. Ko sem prišel na pregled k dermatologu, mi je povedal, da je to virusna okužba bradavice in da mi jo bo zdravil z zmrznjenim tekočim dušikom. Že prvič na pregledu mi je začel s tem zdravljenjem in še prej me je opozoril, da bo boleče.

Ne boste verjeli, res je bilo boleče, čeprav sem moški, priznam da me je bolelo. 🙂 Je pa na srečo dokaj hitro minilo. Ker se to zdravi z večkratnim posegom, na katerega so me naročali nekje na tri tedne, sem se moral sprijazniti, da bo to tako in upal, da bo zadeva čim prej pomagala. Ker po nekaj obiskih ni bilo dosti boljše in poleg tega sem dobil ob bradavici še mehurje, sem se odločil, da bom poskusil zadevo pozdraviti še kako drugače. Zasledil sem, da jo lahko tudi z gelom iz aloje. Takrat sem vas tudi poklical, razložili ste mi, kako naj zdravim bradavice z alojo in poslali rastlino.

Na rastlini sem odtrgal spodnje starejše liste rože, odrezal stran trnje, liste razrezal na manjše koščke, ki sem jih prepolovil in nato po enega vsak dan dvakrat položil na bradavico, ostale pa sem ovil v folijo in dal v hladilnik. To sem počel en teden in bradavica je izginila, z njo pa tudi mehurji. Koža pa je zdaj brez brazgotin, videti je, kot da nikoli tam ni bilo bradavice. Verjetno je delno k ozdraviti pripomogel tudi obisk dermatologa, definitivno pa je večino naredila aloja, in to v dobrem tednu.

Tako da, še enkrat vam hvala, ker sem pri vas lahko dobil informacijo glede zdravljenja bradavic in rastlino. Ker se vrača dobro z dobrim, tudi jaz želim deliti dobro med druge. 🙂

Lepo pozdravljeni,

Štefan«

Tudi sami se zahvaljujemo gospodu Štefanu za njegovo sporočilo. S takim potrdilom namreč še bolj z veseljem delamo to, kar delamo, ker vidimo, da s tem pomagamo drugim. Torej, če imate tudi vi težave z bradavicami in bi želeli liste rastline ali samo rastlino ali morda več informacij o njej, si lahko to ogledate našo e-trgovino.

Deli naprej ...

0 Responses

  1. darinka
    | Odgovori

    Preizkušeno 100%, tudi moj mož si je na ta način pomagal, že pred leti, brez dermatologa je bradavica prav tako izginila v približno enem tednu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest