Bolečine v prsih in kako lahko pri tem pomaga aloe arborescens

Bolečine v prsih in kako lahko pri tem pomaga aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Izraz bolečine v prsih je precej splošen in težko opredelimo kaj točno je težava. Mnogi ljudje mi sicer poročajo, da jim je aloe arborescens na takšen ali drugačen način pomagala, kadar so se soočali z bolečinami v prsih. Vendar težko opredelimo kakšne težave točno so imeli omenjeni posamezniki in ali bi lahko bila aloe arborescens učinkovita tudi v vašem primeru. Za kaj takšnega je namreč potrebnih več informacij kot le bolečine v prsih.

Mnogi so mi poročali o številnih boleznih dihal, ki so jih zmanjšali ali celo v celoti odpravili s pomočjo uživanja aloje. Takšne informacije sem od uporabnikov prejel v primerih kot je bronhitis, pljučna tuberkuloza, vnetje pljuč, bronhialna astma … Vse to pogosto tudi spremljajo bolečine v prsih, vendar se le-te lahko pojavijo tudi v številnih drugih primerih, kjer ni nujno, da bi aloja lahko bila učinkovita.

V večini primerov sicer ni odveč, če v primeru bolečine v prsih uživate napitek iz aloje po receptu patra Romana Zaga. Vendar vam praktično nihče ne more povedati, ali bo napitek prinesel kakšno korist ali ne. Ljudje, ki prisegamo na aloe arborescens, se ponavadi v vsakem primeru zatečemo k omenjeni rastlini in alternative iščemo šele v primeru ko/če aloja ne prinese željenih rezultatov. Tako da verjamem, da vas bo precej pristašev aloje, kljub pomanjkanju informacij, z veseljem preizkusilo napitek v primeru bolečine v prsih.

Vsekakor računam tudi na vaše povratne informacije o tem kako aloja učinkuje na težave. Vseeno pa svetujem, da se bolečine v prsih bolj natančno opredeli za kakšne težave gre. Vsekakor je lahko stanje resno, čeprav mogoče sprva ne deluje tako. Zato vam polagam na srce, da se nikar ne zanašate le na alojo. Sploh ne v takšnih primeri, kjer se niti ne ve kaj je pravi vzrok bolečine v prsih.

**V primeru težav svetujem obisk zdravnika ali farmacevta. Zdravje je le eno, zato ga čuvajte in negujte, kolikor je le možno. Podatke iz prispevka uporabljajte po lastni presoji in na lastno odgovornost.

Deli naprej ...

Pin It on Pinterest