Aloe arborescens namesto kreme za sončenje

Aloe arborescens namesto kreme za sončenje

Komentarji: Ni komentarjev

Tone Tudi sam imam čudovito izkušnjo z alojo. Zdaj je sicer minilo od tega že skoraj dve leti, pa vendar menim, da vam zgodbo moram zaupati. In sicer sem bil poleti z družino na počitnicah na otoku Hvar. Tam imamo manjši vikend in na dvorišču rasteta tudi dve aloji.

Ko sem o učinkovitostih aloe arborescens bral na vaši strani sem med drugim prebral, da je aloja učinkovita tudi v primeru sončnih opeklin. Na to sem se spomnil, ko smo bili poleti na dopustu in ker imam aloje na vrtu, sem to tudi preizkusil.

Namesto kreme za sončenje sem uporabil gel iz aloje. Z ženino pomočjo sem se namazal po celotnem telesu in odšel na plažo. Sprva sicer malo smrdi, vendar se sčasoma razsmrdi, ali pa se na vonj navadiš. Mene namreč po nekem času ta močan vonj aloje ni več motil. Sploh, ker je aloja očitno delovala.

Z gelom sem se potem mazal praktično vse poletje in uporabil precej listov iz naših dveh aloj. Kakorkoli, spoznal sem učinkovitost te rastline, ko sem eno dopoldne zaspal na plaži. Kljub večurnemu ležanju na žgočem soncu, me le to ni opeklo. Tudi kasneje ni bilo nobenih sledi, da sem več ur spal na plaži. Vsekakor fenomenalna rastlina in jo bom v prihodnje vedno uporabljal.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE
VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest