V avgustu bom poklonil več sadik aloje!

V avgustu bom poklonil več sadik aloje!

Komentarji: 81 komentarjev

Ker se uporabniki aloje in tisti, ki to še načrtujejo postati, obračajo name z željo po lastnih rastlinah, sem se odločil za naslednjo potezo. In sicer bom več srečnim izbrancem v mesecu avgustu poklonil sadiko aloje arborescens. Če bi se za sadiko želeli potegovati tudi vi, je vse kar morate storiti to, da v komentar na dnu strani zapišete zakaj menite, da bi bili ravno vi najprimernejši za sadiko aloje. Poklonil bom več sadik. Koliko je odvisno od vaše aktivnosti in prepričljivosti argumentov, ki jih boste zapisali. Izvirnost šteje.

Poklonjene aloje pošljem na naslov prejemnika. Prejemnik pri tem ne bo imel stroškov poštnine, saj jih krijem sam.

Do sadike tudi preko spodnjih povezav:
NAPITEK GALENIA + sadika
KREMA ZA SONČENJE – 10 % + sadika
3 x SADIKA ALOJE ARBORESCENS

*Nagrajence predvidoma žrebam med sodelujočimi na Facebooku in iz komentarjev spletne strani. Nekje enkrat tedensko po nekaj naključno izbranih. Izbrani imajo le nekaj dni časa, da mi posredujejo podatke za dostavo. V nasprotnem primeru izberem novega nagrajenca, ki mu pošljem sadiko.

Deli naprej ...

81 Responses

 1. Jakob
  | Odgovori

  Zato, da se bom lahko ukvarjal z rastlinami in tako bo manj časa za neumnosti.

  • Darinka
   | Odgovori

   sodelujem ker bi mi res nekaj pomenilo, ker imam veliko drugih rastlin te pa še nimam

  • joze kaparic
   | Odgovori

   Hvala za vse se pa priporocam se za kak list za pripravo z medom in snopcek. Verjamem da deluje in da bo se bolje. Jemljem sicer od 10.8. 2016 gremo naprej z ALOJA-VERO !!!!!!
   L.p. JOZE

 2. Klavdija
  | Odgovori

  Ker mi posel ne gre preveč dobro in imam preveč časa, ter zaradi izgube bližnjega še žalujem in se moram nekako zaposliti, da ponovno ne zapadem v depresijo, sem pričela s sušenjem zdravilnih rastlin za čaje, pa tudi nekaj rastlin sem namočila v žganje za likerje, ter v olje, da bom izdelala kreme in mila za domačo uporabo. Poleg zelišč imam tudi kar lepo zbirko tistih zelišč, ki jih uporabljamo kot dišavnice v kuhinji in tudi začimb. Da bi kupila aloo mi še ni uspelo, ker sem na kratkem z denarjem, bi pa bila sadika aloe čudovito darilo za rojstni dan, ki ga imam v prvi dekadi tega meseca. Za kaj bom uporabljala aloo? Za zdravje in boljše počutje, dodala bi jo milom in kremam in tako dalje, saj kolikor spremljam je možnosti uporabe neomejeno. Mogoče jo uporabim tudi v kuhinji, saj rada kuham. Bomo videli.

 3. Ana Z.
  | Odgovori

  aloja bi mi prišla zelo prav – ker pomaga pri srbenju kože, če se z njo namažem, kadar me sonce “dobi nepripravljeno” na kolesu ali v hribih, pa tudi ker sem brez službe (in je vsak strošek 5x za premislit:).

 4. Ingrid
  | Odgovori

  Spoštovani,
  ne znam prav prepričevati, da sem najbolj primerna za podaritev sadike aloje arborescens, bom pa vseeno poskušala. Za vedno mi bo žal, da za alojo arborescens nisem vedela pred 15 leti, ko je za rakom zbolela moja mama. Zdaj je že dve leti ni več med nami. Ne bi pa rada izgubila priložnosti zdraviti svojega moža, ki izjemno slabo vidi. Slabše je videl že v svoji mladosti, zdaj v zrelih letih je zaradi močne kratkovidnosti dobil sivo mreno in seveda je temu sledila operacija, ki pa je imela za posledico odstop mrežnice in popolno slepoto desnega očesa. Ostalo je le še levo oko, ki pa tudi hitro peša. Prav na vidnem polju se pojavlja temna koprena in mož uporablja periferni vid. Stalno ima povišan očesni pritisk in si mora dnevno vkapavati po 2 kapljici Combigana. Te kapljice mu povzročajo vnetje kože na zgornji in spodnji veki. Tam ima pravo razjedo in rdečino. Zvečer si na oči daje gazico nakapano s švedskimi kapljicami, ker naj bi to baje pomagalo. No za krono težav z očmi je letos dobil še vitiligo in mu bledi koža na obeh hrbtiščih rok. Ob vsem tem, je že kar malo depresiven in žalosten. Vedno sem rada posegala po zeliščih in pijemo domače čaje, saj imamo lep vrt in delček vrta je zeliščni vrt. Ker sem pri možu poskušala zdraviti oči z zelišči – pitje čaja iz ranjaka in travniške preslice, bi zdaj rada preizkušala še učinkovitosti aloje arborescens. V kolkor me izberete in mi sadiko podarite, bom zelo zelo vesela in vas bom obvestila o poteku zdravljenja in koliko je pomagala aloja. Želim vam veliko lepega in hvala za vse vaše nasvete, ki jih prejema po e pošti z novičkami.
  Lep pozdrav.

 5. Greta
  | Odgovori

  Pozdravljeni,
  ker sem pred par meseci zbolela za luskavico in ravno v tem času slišala za čudežno rastlino- alojo arborescens, sem se odločila da poizkusim z napitkom patra Romana Zaga. Pri vas sem kupila liste te rastline in en komplet za pripravo napitka. Ker mi bo počasi tega napitka zmanjkalo (nekaj sem ga podarila), bom morala pripraviti novega. Zaenkrat še nisem opazila kakšnega izboljšanja glede luskavice (napitek jemljem že dober mesec), vendar ne bom vrgla puške v koruzo. Z jemanjem napitka bom nadaljevala, saj sem prepričana, da bo na dolgi rok premagal ali vsaj omilil to zoprno bolezen.
  Lepo vas pozdravljam in želim obilo zdravja!
  Greta

 6. nives
  | Odgovori

  Kot rastlina mi je zelo všeč želela bi jo imeti za okras na terasi pa tudi zaradi denarne stiske bi jo zelo rada dobila. Lep pozdrav in lep današnji dan vam želi Nives.

 7. Slovenko
  | Odgovori

  V resnici bi potreboval samo liste Aloe arborescens, da bi si pripravil napitek patra Romana Zaga. Eno rastlino že imam, pa ji ne bi želel trgati listov.

 8. Saso
  | Odgovori

  Aloja je pri nas nepogrešljiva – uporabljamo jo za hčerkine praske in buške, če je kaj ostane, pa jo z užitkom zmaže. Posledično se nam “zaloga” konkretno zmanjšuje in bi kaka dodatna aloja arborescens prišla še kako prav. 🙂

 9. Benjamin
  | Odgovori

  Pozdravljen,
  Sem žal eden tistih nesrečnikov ki ima atopični dermatitis in kljub temu da sem že poskusil vse mogoče še vedno nisem pripravljen vreči puške v koruzo. Zato bi z veseljem rad poskusil tudi z vašo alojo.

 10. Stanka
  | Odgovori

  Alojo sem že nekajkrat naročila in sama naredila napitek.Tako da bom zelo vesela,če bom izžrebana.Tako jo bom lahko uporabljala še za kaj drugega.Napitek pa pijem iz zdravstvenih razlogov.

 11. MARIJA
  | Odgovori

  ALOJO UPORABLJAM ZA PREMAZ MOZOLJEV KI SE DELAJO MOŽU PO GLAVI, POZDRAV

 12. Brigita
  | Odgovori

  Zelo bom vesela, če mi boste poklonili sadike aloje arborescens, ker bi jo zelo rada poklonila svojemu sinu, ki je lansko leto prebolel raka in upam, da mu bo uživanje aloe okrepilo imunski sistem!

 13. Marijana Poklič
  | Odgovori

  prosim za eno sadiko.

 14. Klaudija
  | Odgovori

  Uh, kje naj začnem,ko je toliko za napisat… Kot prvo, zelo sem bila zadovoljna z vašo zaščitno kremo za dončenje,samo večjo količino bi potrebovala. Ker letos ne vem, če bomo zaradi sinovega zdravljenja in trenutne denarne stiske lahko šli na morje,malo odlašam z nakupom. Drugače pa mi je bila všeč ponudba zašč. kreme in aloje a. Za se bi potrebovala alojo za pripravo zmesi-napitka, ker mi peša vid,pa tudi mama ima težave z vidom-moti jo svetloba-domače žganje imam. Proti srbečici po piku komarjev,odrgninam,za lasišče… Upam, da dobim sadiko,se pa vidimo sigurno za kremo za sončenje-kmalu. Lp.

 15. jana
  | Odgovori

  Zato ker imava z sinom močno alergijo na vse vrste pikiv žuželk in nama gel zeeelooo pomaga 🙂

 16. Lara
  | Odgovori

  Aloja bi mi zelo prav prišla, ker jo iščem že nekaj časa, tudi sama sem jo probala posaditi pa mi ni uspelo. Na morju sem z njo odpravila alergijo na sonce po telesu in mozolje na obrazu. Uporabljala bi jo tudi za krepitev imunskega sistema in za preventivno zdravljenje.

 17. Zlatko
  | Odgovori

  Alojo uporabljamo že nekaj let in sicer, ko je zbolela hči. Kupil sem jih kar nekaj in tudi na vrtnariji v Sečovljah sem si ogledal gojenje te zlate rastline. Sam jih gojim tako , da delam podtaknjence, vendar pa rastline rastejo zelo počasi. Vest o njej in njeno koristnost sem prenesel na prijatelje in znance, ki jo tudi z veseljem in spoštovanjem uporabljajo za različne namene. Sedaj komaj verjamem, koliko je vredna rastlina, ki raste pet ali več let, da lahko iz nje dobiš nekaj litrov napitkov in ostalih izdelkov. Vredno se je truditi za njo in jo spoštovati.

 18. Karmen
  | Odgovori

  Karmen
  Pozdravljeni,ker sem brezposelna in se ljubiteljsko ukvarjam z izdelavo krem,mil in pralnih praškov,
  bi bila zelo vesela tudi brezplačne sadike aloje .
  Lp vam želi Karmen iz Postojne

 19. špela
  | Odgovori

  Pozdravljeni!
  Ker imam tezave s kozo in mi aloja zelo blazi poskodbe , da o soncnih opeklinah ne govorim kako mi pomaga zelo bi bila vesela sdike te odlicne zdravilne rastline… Hvala in lp spela

 20. janja
  | Odgovori

  Zelo bom vesela, če mi boste poklonili sadike aloje arborescens, pomaga pri srbenju kože, če se z njo namažem, kadar me preseneti sonce na kolesu ali v hribih, pomaga na vse vrste pikiv žuželk in gel zelo pomaga, zato prosim za eno sadiko.

  Janja

 21. Urska
  | Odgovori

  Alojo uporabljam kot vlazilno kremo v poletnih mesecih, nujna je pri pikih insektov, pri delu na vrtu, dodajam jo kot hladilni del napitka…. sadiko bi nedvomno posadila in jo negovala, na soncni terasi bi delala druzbo ostalim zeliscem.

 22. alojzija
  | Odgovori

  enostavno in preprosto rada bi imela tapravo alojo

 23. Niki
  | Odgovori

  Ko sem prvič uporabil svežo Aloe Vero je le-ta spremenila moj pogled na to čudežno rastlino, saj se je rana, katera je bila odprta par dni, začela celiti v parih urah… Želim si sadiko, da bom jo lahko posadil, negoval in nove podtaknjence podaril dalje, saj bi jo vsak moral imeti doma! 🙂 🙂

 24. Sabina
  | Odgovori

  Ker jo uporabljam in je najbolša rastlina *

 25. Jasmina
  | Odgovori

  Prosim zanjo, ker želim svoja otroka navajati na naravo in naravno zdravljenje. Menda je z alojo uspešen boj proti bradavicam? Tako bi hčerki lahko pomagala po naravni poti.

 26. Gabrijel
  | Odgovori

  Toliko lepega in koristnega sem slišal in bral o tej rastlini. Rad bi jo vzgojil in si ozdravil sivo mreno. LP

 27. Angelca
  | Odgovori

  da bom preverila, če mi jo uspe vzgajati in uporabljati po vaših nasvetih

 28. borut
  | Odgovori

  Ker nam je dosedanja izdihnila.

 29. Liljana
  | Odgovori

  Pozdravljeni,

  alojo si želim, ker imam v mesecu avgustu rojstni dan in bi bilo to eno najbolj zdravo darilo, s katerim bi si lahko krepila imunski sistem, saj me konec leta čaka še ena operacija in da bi preprečevala možnost ponovitve raka, ki so mi ga letos marca operativno odstranili.

  Lep pozdrav iz Štajerske,
  Liljana

 30. spela
  | Odgovori

  Zivjo pred letom dni sem zbolela za multiplo sklerozo in vedno bolj sem se zacela pogljabljati vase rada bi zacela uporabljati zdravilne rastline in zelišča zato bi mi prišla aloe vera zelov postev

 31. Valerija
  | Odgovori

  Zelim imeti pri roki da ublazim kozne nevsecnosti obe hcerki in zase ter za moza za razlicne zdravljenje

 32. Neda
  | Odgovori

  Kaktusi in ostale sukulentne rastline so moja ljubezen. Ta aloa manjka v moji zbirki…
  ž

 33. THP
  | Odgovori

  Zakaj bi jaz imela sadike od aloje? ker pravijo, da z alojo si lahko pozdraviš raka in tumor, pa bi sprobala še ta recept…pa da vidimo…

 34. suzana
  | Odgovori

  Saj ne vem, če je prav, da se potegujem za sadiko, vsaj moralno ni prav, glede na to, da so ljudje, ki
  si jo dejansko najbrž ne morejo kupiti, saj je rastlina draga. Uporabljam napitek že nekaj časa prinaravnem zdravljenju RA.
  Čudovito lepa, preprosta in tako zelo koristna. Le zakaj ljudje ne pogledamo okoli sebe in srečo in zdravje
  najdemo v naravi

 35. danjela
  | Odgovori

  Ker sem ljubiteljica kaktusov že nasploh……imam tudi aloja vero…….nimam pa aloje arborescens. Glede na to, da jo pridno uživam že od februarja letos (liste nabavljam z “obale”) …… bi bilo lepo, da vzgojim tudi svojo rastlino in se tako še malo bolje spoznam z njo.

 36. danjela
  | Odgovori

  Glede na to, da alojo pijem že od februarja letos in to redno…..(liste nabavljam z obale),bi bilo lepo, da končno vzgojim tudi svojo rastlino in se tako še bolje spoznam z njo.

 37. Rezika
  | Odgovori

  Spoštovani,

  Imam 3 letnega sina, ki ima močan atopični dermatitis. V teh letih smo skupaj z dermatologi poskusili že razne variante pa ni bilo uspeha.
  Sama imam težave z vidom. V zelo kratkem času se mi je poslabšal vid. Mama ima sivo in zeleno meno.
  Če bi bila med srečnimi izžrebanci, bi poskusila še z čudežno rastlino alojo arborescens.
  V kolikor me izberete in mi sadiko podarite, se vam že v naprej najlepše zahvaljujem. Hvala vam za vse nasvete, ki jih pošiljate po epošti.

 38. Irena
  | Odgovori

  Ne bom izvirna. Poklonila bi jo svoji mami, ki ima MS in ji tako polepšala dneve.
  LP,

 39. Mateja Marolt
  | Odgovori

  Spoštovani!
  Hvala Vam za vse vaše nasvete pri uporabi te čudovite zdravilne rastline. Zelo rada bi tudi jaz imela vašo sadiko za vsesplošno uporabo pri preventivi in kurativi. Zanimam se za zdravljenje vida, ker imam tudi jaz težave z njim. Za vse se Vam zahvaljujem in lepo pozdravljam, Mateja.

 40. Katica
  | Odgovori

  Želela bi jo zato ker imam zelo rada rastline,to še posebej zato ker je zdravilna.Imam dva odraščajoča vnuka ki sta malo nerodna in karnaprej odrgnjena,da ne govorim o možu.(oprosti mož) Hvala

 41. Jožica
  | Odgovori

  Ta rastlina mi je zelo pri srcu. Sem bolj šibkega zdravja in bi uporabila to čudovito rastlino. Najlepša hvala in lep pozdrav. Še tako naprej.

 42. Domen
  | Odgovori

  Pozdravljeni vsi.
  Sem med tistimi, ki pri novi informaciji okleva in potrebuje več otipljivih argumentov – dokazov.

  1. Tako sem s tekočino iz alojinega lista pomazal del noge, kamor me je pičila osa in v neveri čakal na bolje. Nato ne le, da je bilo veliko bolje, komaj se je videlo kje je bil pik.

  2. Hčerka zelo odreagira že na pik komarja, pojavi se celo oteklina… Tudi pri njej smo namazali z gelom iz svežega lista, le da za razliko od moje reakcije, je pri njej ostalo še malo bolečine in rdeče mesto. Torej veliko bolje za njeno stanje.

  3. Na nogi imam glivice, in sem si mislil po vsem tem, da nima biti kaj narobe, če z odprtim listom aloje mažem ta del kože. Koža se je počasi spreminjala na bolje, a ker le 2x za takšno težavo ni dovolj, so se glivice zopet pojavile. Sedaj bom vztrajal in opazoval potek zdravljenja.
  Toda za to sem naletel na težavo. Nimam več Aloje arborescenc, da bi lahko uporabljal sveže liste.
  Če bo naša družina izbrana, se zahvaljujem že v naprej.
  p.p.
  Na internetu sem bolj malo, zato sem se tokrat bolj razpisal.

 43. alenka
  | Odgovori

  ker je še nimam

 44. Anita
  | Odgovori

  Zato ker si jo želim ker je bila v veliko pomoč.Z njenimi dobrimi lastnosti smo seznanjeni že skoraj 2 leti in marsikomu že priporočili njeno uporabo.Zdaj pa bi bila vesela da bi imela tudi rastlino

 45. Tatjana
  | Odgovori

  Alojo nujno potrebujem, ker mi jo je naročila moja faraonka (-pa ne mravlja) Nefretiti za svoje tri otroke, ki me gledajo s papirusa na steni dnevne sobe. Tako si bova lahko izmenjali recepte za uporabo, saj jo jaz že dolgo uporabljam v različnih gelih, predvsem alojo barbadensis, ko pa sem živela v Afriki, sem si rada na vrtu utrgala kak list proti opeklinam. Včasih sem prevajala tudi klinične teste nizozemskega podjetja Bioclin, ki v s svojih proizvodih največkrat uporablja prav alojo, zato vem, da je odlična tudi za sladkorne bolnike, doječe mamice ipd., meni pa se, čeprav grenka prileže tudi v kakšnem sadnem napitku. Že vnaprej se vam zahvaljujem, če mi boste ponovno obudili okus po Kanarskih otokih in bolj eksotičnih lokacijah, kjer sem v preteklosti uživala v blagodejnem učinku aloje.

 46. Tina
  | Odgovori

  Ker sinjo od nekdaj zelim. Pa tudi sedaj poleti jo uporabljamo kot nori sploh za razne opekline. Pa se za darilo bibiloodlicno;))

 47. Nataša
  | Odgovori

  Aloe..bi imela ker je še nikoli nisem imela..in bi jo rada preizkusila in potrdila vse njene zdravilne lastnosti ☺

 48. suzy
  | Odgovori

  Kar nekdo nekaj pametnega podarja in je povrh še to polno zdravja….takrat sodelujem in si želim ,da si alojo sadiko pridobim. Pa tudi v moji kuhinji na polici z zelišči manjka.

 49. Nataša
  | Odgovori

  Zakaj bi jo imela? Zato, ker bi mi mogoče uspelo iz nje naredit zdravilno kremico. Seveda, če bi uspela in zrastla. Ker domače kremice so zakon. Delam jih tudi iz ognjiča. Ne diši tako kot kupljena je pa super, še za našega kužija jo uporabljamo. Alojina kremica pa bi bila itak zakon ❤️

 50. vlasta kodrič
  | Odgovori

  Všeč so mi njeni mesnati listovi , tako koristna in nezahtevna rastlina. Ko bom finančno sposobna , jo
  naročim . lp

 51. Drago Mahorko
  | Odgovori

  Aloja arborescens je zakon, zakon pa je svetinja, ki jo je treba čuvati.

 52. Drago
  | Odgovori

  Moja mama pripravlja že leta napitek iz aloje s cvičkom. To uporablja za krepitev organizma in ji veča imunost pred rakom. V to verjame in odlično se počuti v svoji koži pri 83. letih

 53. Mateja
  | Odgovori

  Nevem ce pomaga proti krcnim zilam. Sem mlada punca in imam krcne zile, noge me mocno bolijo, saj je moje delo stojece. In bi poskusila to rastlino mogoce bi mi pa pomagalo oz olajsalo bolecine

 54. Sašin Sonček
  | Odgovori

  Alojine olupljene liste dodajam svežim zelenjavnim in sadnim sokovom, ki jih z družino pijemo zjutraj.

  Dobro pregneten alojin gel bom nanesla na predele kože, kjer se hčeri pojavlja vitiligo. Ta del kože potrebuje, posebej v poletnih dneh, še nekoliko več nege.

 55. lidija
  | Odgovori

  Ker imam namen ankrat imet to koristno rastlino.

 56. suzi
  | Odgovori

  aloe aborescens je enačba za zdravje

 57. Marija
  | Odgovori

  Omenjeno alojo kot napitek uživam že 2 leti. Lahko povem, da pomaga pri prebavi in pri bolezni raka. Jaz naročam 5 let stare aloje iz vrtnarstva, ki je v Parecagu. So kar drage sadike, ampak za zdravje daš. Bila bi zelo vesela, če bi bila med srečnimi prejemniki.

 58. Irena
  | Odgovori

  Nisem rojena pod srečno zvezdo, kar se daril in zadetkov tiče, pa bom vseeno poskusila.
  Imela bi jo, ker me mučijo žile, ciste in suha koža. (penzija pa majhna)
  Lp

 59. Mojca
  | Odgovori

  Ker ima mož, ki je sladkorni bolnik, gnojno rano na nogi, uradna medicina je odpovedala….moram poskusiti VSE!!!

 60. IRMA
  | Odgovori

  Spoštovani, alojo arborescens resnično potrebujem, sem popolnoma na dnu, psihično in fizično.Pred enim letom so mi zgoraj populili vse zobe, tu še vse vredu,,,.No , ko sem po enem mesecu izvedela, da rabim začasno protezo za 1 leto, sem jo plačala.Žal nosila dva meseca, bilo je vse mogoče, bruhala , slabosti,,,padala dol, kljub leplenju z korego strong. PO treh mesecih odšla k svojemu staremu zobozdravniku, naredil novo, nakar se je vse skupaj ponovilo.Dodal je še spodnjo, ne vso , le levo in desno po 2 zoba vezana na kovinsko klipsno.Vse me vsak dan ožuli, tako , da imam vse polno ranic….TAKO, DA BO 4.9. 1016 MINILO ŽE ENO LETO, JAZ PORABILA ŽE SKORAJ 2000,00 EU, ša z tem vragom lahko samo pijem, čaj, vodo….Res pa je, da mi je paradentoza popolnoma ponorela, ker sem v enem letu, žal z veliko smolo, ob hiši, ki stoji blizu gozda dobila 3x okužbo z boreliozo, klopa. še pred leti pa 2x salmonelo…Šla k zdravniku, po antibjotik, pa so me odpravili, da je to samo moja luskavica in dermatitis malo bolj izrazit…Po 3 mesecih sem bila sprejeta na infekcijsko kliniko in tam prejela 39 infuzij z antibjotiki…Sedaj sem lahko rečem žal zdravstveno drug človek.Pestijo me hude migrene, bolijo mišice sklepi…Depresija, anksijoznost,,,,včasih komaj vsanem, grem v službo in opravljam gospodinska dela….Na vrtu se mlo sprostim,,,veliko sem brala o vseh mogoćih pripravkih, seveda tudi o aloji..katera pa je taprava, pa ne vem, le to sem še zasledila , da mora biti tudi dovolj stara…V službo moram hoditi še naslednje leto, potem grem v pkoj…Vsak dan pijem , limono, med ingver.PA NAREDIM PRESLEDEK, PA JABOLČNI KIS, LIMONO, INGVER…Vsak dan strok česna, veliko petršilja…no, se opravičujem, za dolg roman . Če morda alojo še imate vam bom neizmerno hvaležna, kakorkoli najlepša hvala in veliko dobrega vam želim

 61. Snežka
  | Odgovori

  DOBIM – PODARIM !

 62. PRLEK
  | Odgovori

  Aloa je Božji dar! Zato bi želel ta Dar, ki bi ga negoval, in če mi bo jo uspelo razmnožiti, deliti z ljudmi dobre volje!

 63. Marija
  | Odgovori

  Vsak je pravi prejemnik za to zdravilno rastlino. In zakaj ne bi imela sreče prav jaz? Vem, da preprečuje raka.

 64. Marija
  | Odgovori

  Zakaj pa ne?

 65. marjetka
  | Odgovori

  imam že eno alojo in bi želela imeti še več. večinoma zaradi blagodejnih učinkov na kožo. hvala lepa

 66. Darja
  | Odgovori

  Rastlino si izjemno želim, ker bi jo dejansko uporabljala za nego kože-sveže izstisnjen sok, oz. gel, ki se skriva v notranjosti rastline. Imam zelo občutljivo kožo in bi želela uporabljati svezo rastlino, kar pomeni brez vseh dodatkov, kadarkoli bi bilo potrebno.
  Rastlina je tudi čudovita na pogled in bi z njo imela velikooo veselja z vzgojo.

  Lp.

 67. Helena
  | Odgovori

  Pozdravljeni, v bistvu bi sadiko dobil moj sedemletni, ki se je to pomlad začel ukvarjati z zelišči in dišavnicami na domačem balkonu. Lp, Helena.

 68. lora
  | Odgovori

  to rastlino bi zelo rada imela saj imam doma ze vec zdravilnih rastlin in bi rada imela se vec zdravilnih rastli, ki ti lahko pomagajo pri zdravju kot pri negi

 69. joži
  | Odgovori

  Je še nimam, niti je ne poznam, sem pa veliko brala o njej…če mi je namenjena bom vesela.

 70. Renata
  | Odgovori

  uporabila bi jo za hčerkico ki je stara 4 leta in ima atiopski dermatitis.

 71. Katja
  | Odgovori

  Ker bi to bilo najboljse naravno orozje proti raku. Toliko pozitivnih ucinokov ima da bi jo bila res zelo zelo vesela!!!

 72. TATJANA
  | Odgovori

  Zelo bom vesela ene sadike saj trenutno nobene nimam. Zelo rada pa imam kakšno sadiko doma v lončku. Hvala.

 73. joze kaparic
  | Odgovori

  pozdravljen, pred 2 leti sem izvedel da sem zbolel za rakok, ker je bila diagnoza hitronapredujoci rak ki ie od prostate presel na bezgavke in zleze sedaj pa naj bi mi napadel kosti zlasti rebra in hrbtenico zato nosim opornico da se mi ne zlomi, star sem pa komaj 59 let 27.7.1957,pred kratkim praznoval, v zivljenju pa imam postoriti se toliko stvari in skrb za oceta 87 let in mater 86 let ki je v domu za starejse v Črnomlju. Verjamem v naravo – cuda, ki se dogajajo, zakaj ne bi z Alojo uspel tudi jaz, pomoc je vedno dobrodosla. Hvala, joze

 74. Vanja
  | Odgovori

  Aloja?
  Halo, ja!
  Eno že imam in me neskončno osrečuje. Za uporabo še ni, ker je majhna, a iz majhnega zraste veliko in zato lepo skrbim zanjo. Čez zimo je bila v lončku, spomladi pa sem jo posadila na prosto, kar jo je zelo okrepilo. Z veseljem bi imela še kakšno. Podarila bi jo svoji tašči in dokazala, da mi ni vseeno zanjo in njeno zdravje. Veliko se ukvarja z zeliščarstvom, te krasne rastlinice pa si žal še vedno ni omislila.

 75. Vesna
  | Odgovori

  Pozdravljeni g. Šega,

  ne bom oddajala komentarja za dodatno alojko, zapisala bom le, da sem vesela, da sem Vas našla na spletnih straneh in da delate dobro delo. Le tako naprej. Veseli smo lahko, da imamo v neposredni bližini takšno ekipo ljudi, ki ozavešča in deli dobre stvari. Kot pravite sami, alojo v vsako družino. Naj dodam, da tudi v vsako zdravstveno in izobraževalno ustanovo. Hvala.

  Lep dan,
  Vesna

 76. TATJANA
  | Odgovori

  Zelo bom vesela sadike aloe vere, da bom lahko preizkusila vse nasvete in tvoje recepte in aloe. Hvala

 77. Marjeta
  | Odgovori

  Aloja liste potrebujem, ker se mi je pred dvemi dnevi pojavila bula na vratu in bi si napravila napitek. Strah je prisoten , in bi želela da izgine. Napitek je pil že moj oče vendar je bilo že prepozno, žal umrl zaradi raka.

 78. Andrej
  | Odgovori

  Mnogo krat sem prebral vaše članke o tej čudežni rastlini ,da si jo enostavno želim imeti.

 79. biserka
  | Odgovori

  ker,si jo srčno želim lep pozdrav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest