Vpliv aloje arborescens na zdravje zob

Vpliv aloje arborescens na zdravje zob

Komentarji: Ni komentarjev

Danes je minilo eno leto od mojega zadnjega obiska pri zobozdravniku. Zato je bil čas, da svoje zobe ponovno “nesem” na pregled. Tokratni pregled je bil namreč nekoliko drugačen, kot je to običajno. Povezan je bil z alojo arborescens. Vas zanima, kako in zakaj? Povem v naslednjih vrsticah.

Po zadnjem pregledu pred enim letom sem se odločil, da preizkusim učinek pripravka iz aloje arborescens in medu na moje zobe. V tem letu sem tako večerno ščetkanje pogosto zamenjal zgolj z uživanjem pripravka. Torej namesto 2 – 3 krat dnevno sem si približno eno leto zobe umival le 1- 2 krat dnevno. Zvečer pa sem skoraj konstantno umivanje zob menjal za uživanje pripravka.

Do danes s strani zobozdravnice nisem bil še nikoli pohvaljen, da dobro skrbim za zobe. Skoraj ob vsakem obisku sem bil deležen kritik, da moram pogosteje uporabljati nitko in skoraj nikoli se nisem izognil vrtanju. Čeprav sem si zobe redno umival 2 – 3 krat dnevno.

Kaj pa danes, se sprašujete? Kako je minil današnji obisk, ko sem si leto dni zobe umival redkeje kot v preteklosti? Presenetljivo dobro bom rekel. Prvič v življenju sem bil namreč pohvaljen s strani zobozdravnice, da odlično vzdržujem zobe. Ampak to še ni bilo vse. Povedala mi je tudi, da nimam nič zobnega kamna, kar je čudovito. Poleg tega pa ni našla nobene nove luknje, kar tudi mislim, da se do zdaj še ni zgodilo. S tem ne mislim, da imam polno lukenj, vendar na to, da sem precej redko pri zobozdravniku.

Če pogledamo površno, sem si torej moral zobe umivati redkeje, da so bolj čisti. No, temu sem dodal še uživanje pripravka iz aloje. Kaj mislite, koliko je to resnično vplivalo na tako presenetljiv rezultat? Bi bilo res možno, da je to učinek uživanja aloje arborescens in medu? Zgolj na enem primeru tega žal ni možno dokazati, vsekakor pa je pri meni dobro delovalo. Če bo kdaj v prihodnje še kdo poskusil kaj podobnega, pa naj poroča. Več “poizkusnih zajčkov” lahko ponudi bolj realen rezultat. Seveda nikogar ne prepričujem v to, in če bo kdo to želel preizkusiti, naj se zaveda, da dela to na lastno odgovornost. Naj spomnim, da sem pripravek iz aloje arborescens užival praktično vse leto. Nekoliko manj le v poletnih mesecih. Čez leto sem užival po eno do dve žlici, medtem ko v jesenskem in zimskem času po 3 žlice dnevno. Užival pa sem pripravek po receptu patra Romana Zaga.

Če vas zanima, kako aloja arborescens in pripravek delujeta na nas in naše zdravje, vam svetujem, da spletno stran spremljate tudi v prihodnje. Do takrat vam želim veliko zdravja in obilo srečnih trenutkov.

ZAUPAJ NAM SVOJO IZKUŠNJO Z ALOE

VEČ ZGODB IN IZKUŠENJ UPORABNIKOV

Več o aloji arborescens si preberite v knjigi:

knjigaPrva slovenska knjiga o aloe arborescens!

Naslov: Zamolčana skrivnost aloje arborescens
Podnaslov: Za uspešen boj z rakom

Avtor: Matija Šega
Format: 16,5 x 16,5 cm
Strani: 120
Vezava: Mehka, broširana

Prodanih že okoli 2.500 izvodov!

Cena: 20 EUR + strošek poštnine

Kupim knjigo ZAMOLČANA SKRIVNOST ALOJE ARBORESCENS!

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest