RECEPT: Smrkanje in zamašen nos

RECEPT: Smrkanje in zamašen nos

Komentarji: Ni komentarjev

Ker smo ravno v času viroz in prehladov, sem se odločil, da je čas za objavo naslednjega recepta. Aloe arborescens na ta način uporabljamo pri zamašenem nosu, izcedku iz nosu oziroma na splošno pri vnetju sinusov. Potrebujete le glavico česna, list aloje arborescens, med in kozarec vode.

Recept in način uporabe si v celoti poglejte TUKAJ.

Knjiga v zameno za izkušnje z alojo

Nekateri že veste, da se ukvarjam z novo knjigo. Prav tako ste mnogi že slišali tudi, da sem pred časom imel manjšo nesrečo z računalnikom in tako ostal brez 60 strani vsebine nove knjige. Takrat me je to malo potrlo in pisanje nove knjige sem kar malo pomaknil na stran. Vendar nikoli nisem obupal in tako imam zdaj že napisanih preko 170 strani. Lahko bi rekel, da sem že nekje na polovici tega, kar sem si zamislil.

Tokrat se v knjigi ne bom dotaknil le aloje arborescens, ampak tudi sprememb, ki jih je le-ta rastlina prinesla v moje življenje. Tematika bo precej bolj široka in bo bralcu ponudila marsikaj novega. Vseeno pa bi z vami želel deliti številne izkušnje uporabnikov, ki jih nisem zajel v prvih dveh knjigah.

Zato na tem mestu prosim vse, ki imate z alojo izkušnje in ste jih pripravljeni deliti z bralci, da mi jih sporočite. Nekatere bom uporabil v nastajajoči knjigi. Tistemu, ki z alojo najbolj eksperimentira in mi bo ponudil več izkušenj, bo dobil knjigo Zamolčana skrivnost aloje arborescens. V primeru, da bom videl, da vas je takšnih več, bom podelil več knjig.

Nikar ne odlašajte! Zapišite svoje izkušnje z alojo in jih posredujte na mail info@fruktus.si.

 

Osti jarej

Matija Šega

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest