Hofer spet ponuja aloje…

Hofer spet ponuja aloje…

Komentarji: Ni komentarjev

Lepa ali koristna aloja?

Koliko aloe arborescens v resnici uporabljamo in jo dejansko imamo zaradi našega zdravja? Koliko pa le stremimo k temu, da je naša lepša kot sosedova? No, šalo na stran. Vendar sem žal prepogosto presenečen nad povratnimi informacijami s strani nekaterih uporabnikov. Čeprav vemo kakšen je prvotni namen aloje arborescens, sem pogosto presenečen nad odgovori nekaterih uporabnikov.

Kaj vse sem že izvedel, si preberite v nadaljevanju prispevka TUKAJ.

Aloje iz Hoferja

Ponovno dobivam vaša vprašanja v vezi z alojami iz Hoferja. Kot lahko vidite v prispevku TUKAJ, so aloje letos že imeli v ponudbi. Tudi v tem primeru gre za sadike aloe vera. Kakšne so, ni razvidno iz priloženih podatkov. Zato sem na pristojne v trgovini Hofer naslovil vprašanje v zvezi z rastlinami o katerih ste me spraševali. Mojo prošnjo so prijazno sprejeli ter vprašanja posredovali dobavitelju. Odgovor tako pričakujem kmalu in vas bom o tem kaj bom izvedel o alojah v prihodnje tudi obvestil.

Spremljajte obvestila na spletni strani www.aloearborescens.si ali na facebooku in boste med prvimi izvedeli podrobne informacije o rastlinah iz njihove ponudbe.

Če imate alojo, jo uporabljajte 😉

Osti jarej

Matija Šega

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest