Razstrupljanje telesa z alojo arborescens

Razstrupljanje telesa z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Naj bo to čas piknikov ali pa praznikov, žal ne moremo uiti temu, da se dobro najemo, dostikrat tudi prenajemo. Poleg tega nas sodobni način življenja na nek način sili, da naše telo ne zaužije dovolj zdrave hrane in s tem je naše telo zasičeno s strupenimi snovmi, ki niso dobre za naš organizem. Zato, če že ne skrbimo dovolj za zdravo prehrano, strokovnjaki svetujejo, da je dobro, da občasno izvedemo razstrupljevanje telesa.

Ker sem tudi sama po malem gurman in rada dobro jem, tudi meni prav pride razstrupljanje telesa. Tako vam bom tu napisala svoje izkušnje in način razstrupljevanja, morda bo to prišlo prav tudi komu od vas. Še nekaj let nazaj, sem to opravljala tako, kot to svetujejo mnogi strokovnjaki iz področja zdrave prehrane in zdravstva. To je, da se v času, ko se odločimo za razstrupljanje, jemo hrano, ki je za telo lahko prebavljiva in tako telo tudi dobi iz nje pomembne in zdrave hranilne snovi, sem spada predvsem zelenjava. Poleg tega strokovnjaki svetujejo, da ta čas ne uživamo kave, sladkorja, alkohola, kravjega mleka.

Sama sem se teh nasvetov držala in res je bilo po tej »kuri« malo bolje s prebavo, vendar vseeno nisem čutila dosti razlike, predvsem pa je bilo s tem potrebno veliko vloženega časa, pazljivosti in prilagajanja. Res je, da se da za določene stvari, katerim se je zelo priporočljivo odreči v času razstrupljanja, dobiti primerne nadomestke, namesto kravjega mleka lahko vzameš riževo ali sojino, pravo kavo se lahko zamenja s kavo iz cikorije ali korenin regrata. Kar pomaga prečistiti in okrepiti naša prebavila in s tem posledično preprečuje nadaljnje zastrupljanje.

Že nekaj časa pa, odkar uživam napitek iz aloje arborescens po receptu patra Romana Zaga, ne potrebujem zgornjih »terapij« in raznoraznih nadomestkov, ter potrebnega časa s pripravo vsega potrebnega za razstrupitev. Omenjeni napitek namreč pomaga pri čiščenju strupenih snovi iz telesa.

Kot morda veste, se je o, lahko bi temu tudi rekli, »čudežni rastlini«, informacija globalno razširila konec dvajsetega stoletja. S to rastlino so si namreč revni brazilski prebivalci pomagali zdraviti mnoge bolezni, ker si niso mogli privoščiti dragih zdravil. Je pa že kar nekaj časa znano, da se tej rastlini malo bolj posvečajo tudi zdravniki in farmacevtski strokovnjaki. Ugotavljajo namreč, kako ima lahko ena rastlina takšno zdravilno moč.

Glede čiščenja oz. razstrupljevanja telesa so našli znanstvene dokaze, da rastlina vsebuje visoko koncentracijo kompleksnih sladkorjev, ki jih imenujemo glukomanan polisaharid in preko 200 biološko aktivnih fitonutrientov, kateri delujejo v sinergiji in s tem telesu pomagajo izboljševati imunski sistem. Poleg tega te sestavine v organizmu ob čiščenju telesa ubijajo široko paleto virusov in gliv.

Sem pa sama tudi opazila, da odkar uživam ta napitek, se je izboljšala tudi moja kri. V napitek iz aloje arborescens sta dodana še med in alkohol, ki zelo pripomoreta k čiščenju telesa in ga lahko naredite tudi sami. Strokovnjaki namreč svetujejo uporabo medu tudi zato, ker z njegovim uživanjem omogočimo, da se naše telo res popolnoma očisti, kajti med po vsem telesu prenaša zdravilne učinkovine. Alkohol pa pri tem pomaga s tem, da širi krvne žile in s tem olajša čiščenje. Tudi v tuji strokovni literaturi strokovnjaki navajajo, da se v roku 15 dni s pomočjo tega napitka popolnoma očisti kri in telo. In še en razlog, ki ga navajajo isti strokovnjaki glede uživanja aloje. Ob čiščenju telesa je potrebno tudi poskrbeti za uživanje zadostne količine pomembnih mineralov, kot so vitamini, encimi ter aminokisline, katere pa vse vsebuje tudi aloja.

In za konec še misel patra Romana Zaga, avtorja knjige Raka lahko ozdravimo, ki je v svet ponesel informacijo o res široki uporabi aloje arborescens, glede razstrupljanja človeškega telesa  “To zdravilo deluje kot metla, kjer je čiščenje krvi res temeljito. Če je kri čista, deluje vsak organ dobro. To je tako kot pri avtomobilu. Če uporabljate dobro gorivo, se lahko z avtom peljete dlje brez večjih težav. Ampak, če tvegate z uporabo slabšega goriva, se lahko zgodi karkoli.”

Deli naprej ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pin It on Pinterest