Uporaba aloje v prehodnem obdobju

Komentarji: Ni komentarjev

Ko jesen prehaja v zimo, se s tem spreminjajo tudi potrebe našega telesa. Tu je nekaj razlogov, zakaj je aloja arborescens uporabna v tem prehodnem obdobju: Krepitev imunskega sistema: Z zmanjšanjem temperature in večjim tveganjem za prehlade in gripo je … Več o tem!

Aloe arborescens: Rastlina s številnimi pozitivnimi lastnostmi

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens, imenovana tudi drevesna aloja, je rastlina iz družine Aloacea, ki izvira iz Južne Afrike, a se danes goji po vsem svetu. Gre za večjo vrsto aloje, ki lahko zraste do višine 3-4 metrov in ima debele, mesnate liste, … Več o tem!

Aloe arborescens recept: Korak za korakom do domače alojine tinkture

Komentarji: 2 komentarja

Aloe arborescens je vrsta rastline, ki je znana po svojih zdravilnih lastnostih. Pogosto jo ljudje uporabljajo za zdravljenje različnih bolezni, kot so rak, diabetes, artritis, prebavne težave in še več. Ena izmed možnosti uporabe aloe arborescens je priprava alojine tinkture. … Več o tem!

Aloe arborescens sirup: lastnosti, uporaba in izdelava

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens je sočna rastlina, ki izvira iz Južne Afrike. Gre za vrsto aloje, ki jo pogosto gojimo zaradi njenih blagodejnih lastnosti in dekorativnih značilnosti. Aloe arborescens je bogata s hranili, ki so pomembna za ohranjanje zdravja, med drugim vsebuje … Več o tem!

Aloe arborescens gel: koristi in stranski učinki

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens je rastlina, ki je znana po svojih zdravilnih lastnostih že stoletja. Gel, ki se nahaja v njenih listih, je bil uporabljen za lajšanje številnih težav, vključno s kožnimi težavami, prebavnimi težavami in celo rakom. V tem članku bomo … Več o tem!

Z alojo nad levkemijo

Komentarji: Ni komentarjev

Raka lahko ozdravimo: Triletna Carolina, hči Rite in Pavla iz Firenc v Italiji, je imela levkemijo. Jemala je dozo pripravka, čeprav je bila v bolnišnici zaradi kemoterapije. Njene vrednosti so se zmanjšale s 70% na 3%. Zdravniki so staršem pojasnili, … Več o tem!

Rak na možganih 13 letne deklice

Komentarji: Ni komentarjev

Raka lahko ozdravimo: Micol, 13-letna deklica iz okolice Ancone v Italiji je imela raka na možganih od svojega petega leta starosti. Prestala je tri operacije na onkološkem centru v Parizu, morda najbolj znanem na celem svetu. Vendar se je “zver” … Več o tem!

Rak na glasilkah…

Komentarji: Ni komentarjev

Raka lahko ozdravimo: 24. februarja 1994 me je iz Ravenne v Italiji poklical gospod Ruggero in mi povedal, da ima raka na glasilkah. Prosil me je, da mu pošljem odmerek pripravka. Nemudoma sem poslal pripravek, saj mu je glas hitro … Več o tem!

Rak na mehurju

Komentarji: 2 komentarja

Raka lahko ozdravimo: Gospod Gregorio iz Milana v Italiji je imel 9 cm velik tumor na mehurju. Zdravniška ekipa iz mesta Como se je pripravljala na operacijo. Odstraniti mehur ali ga nadomestiti s plastičnim ali ga celo pustiti brez mehurja. … Več o tem!

Ne prižigaj sveč! Posadi alojo!

Komentarji: 1 komentar

Dan reformacije, dan ko obeležujemo rojstvo slovenskega knjižnega jezika, državni praznik in dela prost dan. Tema o kateri bi morali vsaj danes povedati in slišati več kot običajno. Vendar kljub temu sem se odločil, da se v tem sporočilu nekoliko … Več o tem!

Od malih sadik, do velikih aloj

Komentarji: Ni komentarjev

Kratek video na temo razmnoževanja aloje s sadikami. Poglej kako in na kakšen način.

NAGRADNA IGRA Pripravljeni na jesen? Z alojo!

Komentarji: 22 komentarjev

Nagradna igra je zaključena! Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje. Nagrajenci so naslednji: Marjana Papež – rastlina Tina Rajšp – paket Petra Peršak Voršič – listi Tomaž Švagelj – gel Majda Bogataj – knjiga receptov Petricija Košiček – šampon Nagrajenci lahko … Več o tem!

Paket brazilskega patra – ALOJA ARBORESCENS

Komentarji: Ni komentarjev

Glede na zanimanje po paketu REDNI in ZAČETNIK, sem se odločil, da paket lokalnih sestavin za izdelavo napitka po receptu patra Romana Zaga, ponudim tudi lokalno. Kako? Na tem mestu apeliram na vse, ki imate veze in poznanstva v lokalnih … Več o tem!

Napitek premešate pred uporabo?

Komentarji: Ni komentarjev

Pa vi, napitek pred uporabo premešate? Zapišite v komentar ali premešate, pretresete kozarec, ali sploh ne?

Poganjek na praznem steblu aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Na steblu aloje, kjer ste že porabili liste, lahko takole zraste nova vejica, poganjek, ki ga ob morebitni celotni porabi listov na rastlini, pustite rasti naprej. Močan koreninski sistem mu bo omogočil hitro rast.

Poškodovani in gnili listi aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Uporabi zdrave dele poškodovanih listov. Več v priloženem posnetku.

Pakiranje in pošiljanje aloj

Komentarji: Ni komentarjev

Aloje arborescens na vaš dom pošiljamo tudi po pošti. Tako kot lahko vidite v videu pa izgledajo pakiranje rastline, ki so že v posodi in jih le postavite na primerno lokacijo.

Uporabnost odpadkov aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Tudi odpadki aloje so uporabni. V videu si poglejte kako lahko odrezge, trnje, slabe, nagnite ali poškodovane dele listov uporabite in imate od njih tudi koristi.

Recept za napitek patra Romana Zaga

Komentarji: Ni komentarjev

Za napitek, s katerim lahko odpravimo kopico bolezni in si z njim celo pomagamo v boju proti raku in AIDSu potrebujemo naslednje pripravke: 350 gramov Aloe Arborescens – nujno je, da je aloja gojena na biološki način. Priporočljivo je, da … Več o tem!

Kaj pa ti meniš o aloji?

Komentarji: Ni komentarjev

Kot verjetno že veste, je v nastajanju nova knjiga o aloji arborescens, kamor bi si želel vključiti tudi vaše mnenje in razmišljanje o rastlini in njeni uporabi. Zato na tem mestu prosim za sodelovanje vse, ki alojo arborescens poznate ali … Več o tem!

Najmočnejše naravno odvajalo – aloin

Komentarji: 2 komentarja

Aloin pa je še vse kaj več kot le odvajalo. Laiki pogosto menijo, da moramo biti pri uživanju aloje previdni, saj je lahko strupena. Vendar je do tega razmišljanja o strupenosti aloje prišlo zaradi nepoznavanja aloina, ki je prisoten samo … Več o tem!

Najbolj brano v letu 2016!

Komentarji: Ni komentarjev

Za vas sem združil nekaj najbolj branih prispevkov v minulem letu. Če ste katerega zamudili, vabljeni k branju in komentiranju le-teh. Namesto alkohola v napitku lahko uporabimo naraven domač jabolčni kis Video nasveti Kako pomembno je žganje v napitku iz … Več o tem!

Dostava aloje s “prevoz.org”

Komentarji: Ni komentarjev

Cenejša dostava aloje arborescens. Super ideja ene naših strank, ki smo jo danes prvič tudi preizkusili. Vsekakor primerno za vse, ki iščete cenejši način dostave aloje arborescens v vaš kraj. Potrebnega bo nekaj prilagajanja z vaše strani. Kakšen telefonski klic … Več o tem!

Kako dolgo obdržati alojo na prostem?

Komentarji: Ni komentarjev

Pred dnevi mi je bralka poslala sliko sovje aloje arborescens, ki je v teh hladnih dnevih ostala zunaj. Ker slika lepo ponazarja kaj se zgodi z alojo, če so temperature prenizke, sem jo prosil za dovoljenje in tukaj objavljam fotografijo … Več o tem!

Naš trud opažen tudi v reviji JANA

Komentarji: Ni komentarjev

Poleg tega, da so me pred časom že povabili na RTV, kjer smo naredili nekaj prispevkov v oddaji Dobro jutro. Da sem bil nekajkrat gost na lokalnih radijskih postajah in je bilo objavljenih nekaj prispevkov v različnih manjših revijah, so … Več o tem!

Delavnice priprave napitka iz aloje in medu po Sloveniji

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi vse večjega zanimanja za napitek iz aloje arborescens, pripravljen po receptu brazilskega patra Romana Zaga sem se odločil za organizacijo delavnic, kjer bomo skupaj izdelovali pripravek iz aloje in medu. Delavnica ne bo le teoretična, saj boste pripravek sami … Več o tem!

Povabi prijatelje in brezplačno izdelaj napitek iz aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi velikega interesa po skupinski izdelavi napitkov smo se odločili, da organiziramo delavnice tudi na vašem domu. Kako to izgleda? Gostitelj pripravi kuhinjo in jedilnico ter povabi 5 – 8 prijateljev, ki bi želeli izdelati napitek. Pod strokovnim vodstvom nato … Več o tem!

NAGRADNA IGRA: poklanjamo več sadik in Sončkovih krem!

Komentarji: Ni komentarjev

V sodelovanju s podjetjem Herbio smo se odločili, da vas ponovno malo obdarujemo. In sicer bomo poklonili predvidoma pet enakih kompletov nagrad. Vsak komplet vsebuje Herbio Sončkovo kremo (ognjič), sadiko aloje arborescens in navodila za vsaditev sadike. V primeru, da … Več o tem!

Razširitev raka dojke in pomoč z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Slađana R. Liste uporabljam po vašem receptu za mamo. Stara je 72 let. Je že sedem let onkološka bolnica. Ima namreč raka na dojki. Bila je operirana. Ni pa imela ostalih terapij. Tako, da ji je bilo prihranjeno obsevanje in … Več o tem!

Z alojo proti močnemu kašlju

Komentarji: 3 komentarji

Po nekaterih informacijah naj bi aloja izgubila svoje učinkovine, če jo obdelujemo z visko temperaturo. Pogosto pa naletim na starodavne recepte, kjer se alojo lahko uporablja tudi tako, da jo prekuhamo. Po besedah uporabnikov, funkcionira. Eden takšnih receptov je zapisan … Več o tem!

Skrb za zdrave zobe brez vnetih dlesni

Komentarji: Ni komentarjev

Vnete dlesni. Čeprav živimo v času, ko naj bi bili zelo ozaveščeni o skrbi za naše zobe, da si jih redno in pravilno umivamo, se še vedno dogaja, da ima veliko ljudi težave z vnetjem dlesni. Torej stanje, ko dlesen … Več o tem!

Tudi vi razmišljate, da bi opravili čiščenje telesa?

Komentarji: Ni komentarjev

Čedalje več se govori o prezakisanosti telesa in o posledicah, ki jih telesu prinaša tako stanje. Ravno ta pojav naj bi bil po mnenju strokovnjakov razlog za premnoge sodobne bolezni, od alergij, vnetij in tudi raka. Vzrok za nastanek zakisanosti … Več o tem!

Kako si pomagate, ko vas muči diareja?

Komentarji: Ni komentarjev

Najverjetneje skoraj ni osebe, ki je še ni doletelo pogostejše izločanje blata, ki je redkejše, torej, da ga je doletela driska oz. diareja. Vzrokov za njen pojav je res ogromno, od preveč zaužite hrane, ki vsebuje veliko vlaknin, lahko je … Več o tem!

Iz ene aloje do kar 32 rastlin

Komentarji: Ni komentarjev

Pred časom mi je gospa Ljudmila zaupala svojo izkušnjo z alojo in sem se odločil, da jo z njenim dovoljenjem delim tudi z vami. Tokrat za razliko od večine zgodb uporabnikov, ne gre za izkušnje z boleznijo ali kakšnimi težavami. … Več o tem!

Rana na želodcu, kako si lahko pomagamo

Komentarji: Ni komentarjev

Še ena zelo pogosta bolezen današnjega časa, ki lahko doleti tako moške kot ženske in nas ogroža predvsem v obdobju srednjih let,  najpogosteje pa po 45. letu starosti. Razlog za bolečine, katere se pogosto pojavljajo v zgornji polovici trebušne votline, … Več o tem!

Vataste uši lahko popolnoma uničijo vašo alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Že imate doma alojo arborescens ali mogoče razmišljate o nakupu? Potem vam priporočam, da preberete naslednje vrstice, saj vam lahko informacija prihrani marsikatero težavo. Čeprav vataste uši na prvi pogled ne delujejo prav nič nevarno, lahko našo alojo popolnoma uničijo, če … Več o tem!

Ali videz aloje vpliva na njeno učinkovitost?

Komentarji: Ni komentarjev

Ker smo ravno sredi zime, bom tokrat zapisal nekaj besed o videzu rastline. Če imate aloe arborescens doma, je dobro poznati nekaj dejavnikov, ki vplivajo na njeno rast. Vedeti moramo, da je aloe arborescens puščavska rastlina in da zima ni ravno njen … Več o tem!

Kako si pomagamo z alojo, če nas muči zaprtje

Komentarji: Ni komentarjev

Zaprtje je statistično gledano bolezen oz. bolezensko stanje, ki je najbolj razširjeno in načeloma ima težavo s tem vsakdo, vsaj občasne težave z zaprtjem ima od 20 do 30% populacije. Zdravstveno gledano je zdravljenje tega bolezenskega stanja dokaj težko, kajti … Več o tem!

Kje lahko hranimo aloje v zimskih mesecih

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens je puščavska rastlina in ji zimske razmere pri nas niso najbolj po godu. Kljub temu je rastlina trdoživa in se z nekaj prilagoditvami lahko navadi tudi na zimske razmere. V nadaljevanju navajam na kaj vse moramo biti pozorni, … Več o tem!

Razmnoževanje aloj s poganjki v 8 korakih

Komentarji: 1 komentar

Imate doma rastlino, pa ne veste kako oziroma na kakšen način bi iz ene aloe arborescens ustvarili nove rastline? V nadaljevanju sem opisal osem kratkih korakov, kako lahko to enostavno storimo vsi. Potrebnega bo le malo vašega časa in kanček … Več o tem!

Prošnja uporabnika aloje glede zdravljenja bradavice

Komentarji: Ni komentarjev

Prejeli smo elektronsko sporočilo zadovoljnega uporabnika, ki nas je prosil, če lahko v njegovem imenu razširimo njegovo zgodbo, kako si je z alojo pozdravil virusne bradavice. Gospodu Štefanu H. je namreč na podplatu zrasla bradavica, ki ga je motila in … Več o tem!

Vpliv aloje arborescens na zdravje zob

Komentarji: Ni komentarjev

Danes je minilo eno leto od mojega zadnjega obiska pri zobozdravniku. Zato je bil čas, da svoje zobe ponovno “nesem” na pregled. Tokratni pregled je bil namreč nekoliko drugačen, kot je to običajno. Povezan je bil z alojo arborescens. Vas … Več o tem!

Odličen posnetek aloje arborescens v naravnem okolju

Komentarji: Ni komentarjev

V videu boste lahko videli odlične posnetke aloje arborescens iz Kalifornije. Pri nas žal aloje arborescens na takšen način ne uspevajo. Gojimo jih namreč lahko le na način, da jih v času nizkih temperatur prestavimo nekam, kjer je topleje. Odlični … Več o tem!

Aloja arborescens na Korčuli uspeva na prostem

Komentarji: Ni komentarjev

Letošnje poletje sem kar nekaj časa s svojo boljšo polovico preživel na Korčuli. Tega niti ne bi omenjal, če se ne bi, tako kot je zame že značilno, tudi na oddihu ukvarjal z alojo. Na dnevnih sprehodih sva namreč z ženo … Več o tem!

Razstrupljanje telesa z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Naj bo to čas piknikov ali pa praznikov, žal ne moremo uiti temu, da se dobro najemo, dostikrat tudi prenajemo. Poleg tega nas sodobni način življenja na nek način sili, da naše telo ne zaužije dovolj zdrave hrane in s … Več o tem!

Z alojo preprečila nastanek otekline in modrice zaradi udarca v glavo

Komentarji: Ni komentarjev

Danica: Bila sem nerodna in se z glavo zaletela v jadralni drog, ki je bil privezan na avtu in sem nanj pozabila. Dva dni sem sem mazala direktno z alojo, ki jo imam seveda doma in s tem preprečila nastanek … Več o tem!

Aloja za primer opeklin in ureznin

Komentarji: Ni komentarjev

Terezija: Alojo imam vedno pri roki! Proti nastanku otekline in srbečice ob piku žuželk. Uporabljam jo v primeru opekline pri kuhanju in likanju. Uporabljam jo tudi pri urezninah, saj hitro celi in lajša bolečino. Jaz pravim, da brez aloje nikakor ne … Več o tem!

V avgustu bom poklonil več sadik aloje!

Komentarji: 82 komentarjev

Ker se uporabniki aloje in tisti, ki to še načrtujejo postati, obračajo name z željo po lastnih rastlinah, sem se odločil za naslednjo potezo. In sicer bom več srečnim izbrancem v mesecu avgustu poklonil sadiko aloje arborescens. Če bi se … Več o tem!

Preženite virozo z alojo arborescens

Komentarji: 1 komentar

Prejšnji teden, ko sem sedela v lokalu in čakala prijatelja, da se dobiva na kavi, sem za sosednjo mizo poslušala, kako se gospe pogovarjajo o virozah. V bistvu je bil njihov pogovor usmerjen predvsem na to, kako jih pozdraviti, ter … Več o tem!

Alojo uporabljam kot vlažilno kremo in za čiščenje telesa

Komentarji: Ni komentarjev

Nermina: Za alojo sva se s prejšnjim fantom začela zanimati, ker sva imela prijatelja, ki ga informacije o super živilih zelo zanimajo. Od takrat jo redno uporabljam in jo tudi gojim. Uporabljam jo namesto vlažilne kreme za telo, vsako noč … Več o tem!

Z rakom na grlu se je spopadel z alojo

Komentarji: Ni komentarjev

Kristina: Pišem vam v imenu svojega očeta, saj bi želela predstaviti njegovo izkušnjo. Zbolel je za rakom na grlu. Takoj, ko sem izvedela za napitek iz aloje, sem mu ga kupila. Užival ga je na tešče vsako jutro. Kmalu po … Več o tem!

Tudi vas mučijo bolečine v želodcu?

Komentarji: Ni komentarjev

V sodobnem času trpi veliko število ljudi, zaradi bolečin povezanih z želodcem. Težave, ki se kažejo kot nelagodje v zgornjem delu trebuha, zgaga, spahovanje ali slabost so najpogostejše bolečine, ki jih imenujemo bolečine v želodcu. Ker se te težave pojavljajo … Več o tem!

Rane na obrazu zaradi prometne nesreče so izginile po enem tednu

Komentarji: Ni komentarjev

Majda: Alojo sem začela uporabljati leta 1997. Imela sem prometno nesrečo. Posledica je bil močno porezan obraz. S pomočjo aloje so se vse kraste na obrazu zacelile že po enem tednu. Ostala mi je le manjša brazgotina, ki je skrita … Več o tem!

Starodavni recept, ki se je širil od ust do ust

Komentarji: 2 komentarja

V stoletjih uporabe aloe arborescens se je oblikovalo več različic recepta za izdelavo napitka. Danes nam je vsem najbolj znan recept patra Romana Zage, ki ga je predstavil v svoji knjigi Raka lahko ozdravimo. V nadlajevanju pa vam razkrivam še … Več o tem!

Trebušna gripa in aloja

Komentarji: Ni komentarjev

Vročina, bolečine v trebuhu, driska, utrujenost,… če imate vi ali kdo vaših bližnjih te simptome, potem vas verjetno muči trebušna gripa. Ti simptomi človeku res ne prizanašajo, zato bo mogoče tudi vam prišla prav izkušnja uporabnika, ki si je to bolezen … Več o tem!

Številni komentarji uporabnikov aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

V nadaljevanju lahko najdete nekaj komentarjev uporabnikov iz ankete o aloji arborescens. Številni komentarji opisujejo lastne izkušnje uporabnikov. Na kakšen način so si pomagali z alojo, kako so oz. jo uporabljajo ter še mnogo več. Uporaba gela pri dermatitisu, herpesu … Več o tem!

Rak sečnega mehurja in informacije o aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Božidar B.: Dva meseca pred operativno odstranitvijo rakavega sečnega mehurja mi je prijatelj povedal o zdravilnosti aloe arborescens in mi pripravil pripravek iz aloe arborescenc, ki ga uživam že tri leta. Takrat sem si prebral tudi knjigo p. Romana Zaga … Več o tem!

Izjemen dvig nivoja energije!

Komentarji: Ni komentarjev

Vanja K.: Zelo hitro in izjemno močno mi je dvignila nivo energije, ki sem jo takrat še kako potrebovala. Zdaj je od raka že leto in pol (maligni melanom). Še vedno redno uživam napitek, ki si ga doma sama pripravljam … Več o tem!

Izboljšanje pritiska, sladkorne bolezni in še več!

Komentarji: Ni komentarjev

Jožica K.: Z alojo arborescens se mi je izboljšal krvni pritisk, sladkorna bolezen tipa 2, imunski sistem, prebava, čista koza, proti raku se še borim. Upam, da mi bo uspelo. Res hvala za tole alojo arborescens. Še jo bom uživala, … Več o tem!

Kako lahko izboljšate apetit z alojo arborescens?

Komentarji: Ni komentarjev

Pred kratim sem zasledila na mailu vprašanje glede težave z apetitom in se mi je zdelo, da bi mogoče tudi vam prišla prav kakšena informacija o tej težavi. Naj si gre za to, da imamo preveč ali premalo apetita, če … Več o tem!

Zelo uspešno nad težave s prostato

Komentarji: Ni komentarjev

Igor L.: Jo uživam 3x na dan po 1 žlico pred jedjo, sedaj že tretjo kuro, zelo uspešno. Vnetje prostate se je v 5 mesecih skoraj v celoti pozdravilo. Bolečin ni več in moje počutje je za 100% boljše. Imam … Več o tem!

Do zdravih nohtov brez glivic

Komentarji: Ni komentarjev

Zlata R.: Dan pred odhodom na morje se mi je zaradi udarca ob kamen dvignil noht palca na nogi, pod katerim je bilo že dalj časa gojišče glivic. Na rano sem takoj dala sloj gela domače aloje arborescens, noht poravnala … Več o tem!

Uporaba gela pri dermatitisu, herpesu in tudi pri prebavi

Komentarji: Ni komentarjev

Majda D.: Na roki med prsti se mi pojavlja dermatitis (sem v fazi testiranja) in gel aloe arborescens mi zelo olajša in omili srbečico in ne izsuši kože. Tudi pri herpesu se mi je dobro obnesla, se ni izsušilo in … Več o tem!

Mletje listov aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Sicer gre za prikaz mletja v industrijskem obratu. Če želite izdelati pripravek po receptu Romana Zaga, morate tudi vi zmleti liste aloe arborescens. Doma seveda ne boste uporabili stroja, kot je uporabljen na posnetku. Dovolj je mikser, ki ga imate … Več o tem!

Nekaj nasvetov, da bo prehlad lažje izzvenel

Komentarji: Ni komentarjev

Prehlad, najpogostejša bolezen naših časov, sicer nima hudih bolezenskih znakov, zna pa biti nadležna, predvsem traja kar dolgo časa ter se pojavlja večkrat letno. Zato, da bi mogoče lahko preprečili kakšen prehlad in si tako olajšali obdobja gripe in prehladov, … Več o tem!

Je ruski recept prof. Slavinskega izmišljen?

Komentarji: Ni komentarjev

O tem receptu sem pred časom že pisal. Takrat sem tudi izrazil dvom o verodostojnosti recepta. Ne le, da je o njem znanega zelo malo, tudi o ruskem profesorju dr. Slavinskem in njegovemu obstoju na spletu do tega trenutka nisem … Več o tem!

Informativni letak vam BREZPLAČNO pošljem na dom!

Komentarji: 1 komentar

V preteklosti sem izdelal dva informativna letaka z osnovnimi informacijami o aloji arborescens. Oba sta bila odlično sprejeta in številne smo na vašo željo tudi razpošiljali po Sloveniji. Mnogi jih še danes skrbno hranite. S tega razloga sem se ponovno … Več o tem!

Vas muči izpadanje las?

Komentarji: Ni komentarjev

Sicer lasje izpadajo vsem vsak dan in vsak dan tudi zrastejo novi, ampak pridejo obdobja in situacije, ko je njihovo izpadanje las bolj intenzivno, kar nas lahko tudi pošteno  prestraši. Takšno situacijo sem doživela tudi sama, ko so mi začeli … Več o tem!

Anketa namenjena uporabnikom aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Anketni vprašalnik je namenjen uporabnikom aloje arborescens. S pomočjo anketnega vprašalnika želimo izvedeti kakšno je širše poznavanje aloje arborescens med slovenskimi uporabniki in uporabnicami. Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo le kakšno minuto vašega časa. Bodo pa rezultati v izredno pomoč … Več o tem!

Gripa, njene značilnosti in možnosti za njeno naravno lajšanje

Komentarji: Ni komentarjev

Bolezen, s katero smo se srečali bolj kot ne vsi in nas doleti predvsem v otroštvu ter se pojavi kot okužba dihal, torej nosu, grla in pljuč, je gripa. Ker imam doma tudi sama otroka, ki obiskuje vrtec, tam pa … Več o tem!

Dermatitis si lahko pomagate zdraviti tudi z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Znanka, ki ima otroka še v vrtcu, me je pred kratkim prosila, če ji lahko pomagam pri bolezni, ki je doletela enega od njenih otrok, to je atopijski dermatitis. S to boleznijo se prej nisem ravno srečevala, zato sem si … Več o tem!

Šok za aloje ob premiku na prosto

Komentarji: Ni komentarjev

Toliko aloj arborescens, kot smo jih Slovenci in Slovenke letos postavili na prosto, jih pri nas zagotovo še ni bilo nikoli. Skupaj smo prišli tako do mnogih spoznanj, ki so nam bila prej skrita. Verjamem, da se bomo na ta … Več o tem!

Je aloe arborescens res strupena?

Komentarji: Ni komentarjev

Pogosto se ljudje name obračajo z vprašanji, če je aloe arborescens strupena in ali je lahko večja količina aloje nevarna za naše zdravje. Čeprav sem o tem že nekajkrat predaval, nisem tega še nikoli zapisal. Tako sem se zdaj odločil, … Več o tem!

Kdo je pater Romano Zago

Komentarji: Ni komentarjev

Romano Zago bo letos dopolnil 84 let. Rodil se je 8. novembra leta 1932 v Lajeadu v Braziliji. Diplomiral je leta 1958, in sicer iz teologije in filozofije. Takrat je stopil v red manjših bratov, frančiškanov. Od takrat dalje lahko … Več o tem!

[VIDEO] Uporaba aloje kot maska za lasišče

Komentarji: Ni komentarjev

Pred dnevi mi je gospa Antonija poslala slednji video o uporabi gela aloje na lasišču. Gospa pravi, da je tudi sama alojo uporabljala na predstavljen način ter da so rezultati fantastični. Sicer uporablja tudi šampon aloe arborescens, vendar je z … Več o tem!

Uporaba listov aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Listi aloe arborescens so temno zelene barve z rahlim odtenkom modre ali sive. Pri odraslih rastlinah v dolžino dosežejo tudi do 60 cm, široki pa so nekje med 5 – 7 cm. Za razliko od aloe vera je pri aloe … Več o tem!

Z ruskim receptom nad raka dojke

Komentarji: Ni komentarjev

SONJA R.: Decembra 2004 sem bila operirana na levi dojki, zaradi invaznega karcinoma (raka). Takoj po operaciji so mi zdravniki na konziliju povedali, da je huje, kot so pričakovali. Na izvidu je pisalo »bolnica s slabo prognozo ozdravitve«. Ta ruski recept … Več o tem!

Video, maska iz aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Oglejte si video v katerem je ponazorjeno, kako si lahko iz aloe vere naredite masko za obraz. Znano je, da je aloja izredno učinkovita pri uporabi na koži, pa naj gre za aloe vero ali za alojo arborescens. Video, ki … Več o tem!

Rak jajčnikov, stadij 3 in pripravek iz aloe arborescens po ruskem receptu

Komentarji: Ni komentarjev

Andreja H.: Gospa iz Lenarta mi je pripravila pripravek iz aloe arborescens in medu po receptu dr. Slavinskega. Jaz sem ji priskrbela le deviško satovje. Zanimivo mi je to, da uporablja točno takšno alojo, kot ste jo pokazali vi. Tudi … Več o tem!

Z aloe arborescens je odstranila bradavice

Komentarji: Ni komentarjev

Marjanca – Preizkusila sem že nešteto možnosti, da bi odstranila bradavice, ki jih imam na rokah in nogah, a vedno neuspešno. Odločila sem se, da bom preizkusila še z alojo. Moram priznati, da nisem dosti upala, pa vendar mi je s … Več o tem!

Kronični bronhitis in aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Neki človek (zdravnik – terapevt) je vrsto let gojil aloe arborescens. On in njegova družina so se zdravili s sokom rastline, priporočal ga je tudi drugim, kot učinkovito zdravilno sredstvo. Vse pa se je začelo takole: Pred sedmimi leti je … Več o tem!

Z alojo sta poživila dogajanje v postelji

Komentarji: Ni komentarjev

Sandi – Moram vam omeniti še nekaj. Uživanje pripravka je precej vplivalo na dogajanje v najini postelji. Nekako sem bolj pripravljen in tudi žena pravi, da je nekaj drugače. To sva opazila že po dobrem tednu uživanja pripravka iz aloje. Tako … Več o tem!

Sivo mreno je odpravila s kapljicami sveže aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Da je aloe arborescens učinkovita v primeru sive mrene smo že vedeli. Tokrat pa objavljam zgodbo gospe Terezije, ki pravi, da je njena mama pred več kot tridesetimi leti s pomočjo aloje arborescens odpravila sivo mreno. Takšne in podobne zgodbe … Več o tem!

Udarec v glavo

Komentarji: Ni komentarjev

Fani Z glavo sem udarila v rob stopnic, ki jih imamo speljane v spodnjem nadstropju hiše. Močno me je bolela glava, vendar sem si kakšne tri dni večkrat dnevno mazala mesto udarca z alojo. Otekline in modrice sploh ni bilo. … Več o tem!

Z gelom iz lista aloje uspešno nad preležanino

Komentarji: Ni komentarjev

Marija M. Več kot pol leta sem se borila s preležanino, ki se je pri nepokretnem možu pojavila na zadnji plati, kot posledica sedenja na invalidskem vozičku. Poleg poostrene higiene sem uporabila vsa mazila in spreje, ki so mi jih … Več o tem!

Primerna postavitev aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Vprašanja in komentarje nam zaupajte spodaj. Hvala. 🙂

Čiščenje listov aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Vprašanja in komentarje nam zaupajte spodaj. Hvala. 🙂

Tudi vam pogosto barvanje las povzroča težave z lasiščem?

Komentarji: Ni komentarjev

So vaši lasje krhki, suhi, lomljivi in brez leska? Je vzrok za to (pre)pogosto barvanje? Bralka, ki mi je poročala o omenjeni težavi, je temu dodala tudi izpadanje las. To je bil pri njej rdeči alarm, da je zdaj pa … Več o tem!

Z alojo nad žulje in utrujene noge

Komentarji: Ni komentarjev

Marko Po službi grem običajno v telovadnico, kjer imam okoli eno uro dolg trening za moč in oblikovanje telesa. Vadim 5x tedensko in posledica je utrujenost ter žuljave noge. Na Facebooku sem izvedel za učinke aloe arborescens in ker imamo … Več o tem!

Kako pomembno je žganje v napitku iz aloje?

Komentarji: 1 komentar

Ravnokar sem listal knjigo Raka lahko ozdravimo in opazil poglavje o pomembnosti žganja v napitku po receptu brazilskega patra Romana Zaga. Ne spomnim se, da bi kdaj pisal kaj na to temo, zato sem se odločil, da se na tem … Več o tem!

Odstranjevanje listov z aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Vprašanja in komentarje nam zaupajte spodaj.

Načini odstranjevanja trnja z aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Vprašanja in komentarje nam zaupajte spodaj.

Recikliranje odpadkov aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Vprašanja in komentarje nam zaupajte spodaj.

Namesto alkohola v napitku lahko uporabimo naraven domač jabolčni kis

Komentarji: Ni komentarjev

Bralec iz Kopra mi je poslal to uporabno informacijo, ki je sam do tega trenutka nisem zasledil nikjer. Članek na spletni strani zdravljebezdoktora.com navaja podatek, da lahko namesto žganja uporabimo tudi naraven jabolčni kis. Torej rešitev za tiste, ki žganja … Več o tem!

Z alojo učinkovito nad kronično vnetje oči

Komentarji: Ni komentarjev

Marija Resnično, kar nekaj mojih znancev in prijateljev je bilo navdušenih, ko sem jim pripovedovala o izrednem učinku aloje, ko moji mami nobeno drugo zdravilo ni več pomagalo pri kroničnem vnetju oči, pa čeprav so ji zdravila predpisali v bolnici. … Več o tem!

Z aloe arborescens odpravil rosaceo

Komentarji: Ni komentarjev

Če se sami še niste srečali z rosaceo, naj omenim, da gre za bolezen, kjer prizadeti močno zardeva. Tako kot pri gospodu Tilnu, je mesto prizadetja najpogosteje obraz. Kako se je z rosaceo spopadel gospod, si preberite v njegovem zapisu. … Več o tem!

Z uporabo aloe arborescens do lepih buč

Komentarji: Ni komentarjev

Prav ste prebrali v naslovu ja. Aloe arborescens ni le učinkovita pri ljudeh in živalih. Kot sem zapisal že zadnjič, je vrhunska tudi pri dognojevanju rastlin. Vendar pa imam tokrat za vas še eno informacijo, ki vas utegne zanimati. In … Več o tem!

Doping, športniki in aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Ker se sam veliko gibljem v športnih krogih, me športniki redno sprašujejo, ali lahko uživajo alojo, ali pa bi imeli zaradi tega težave pri dopinški komisiji? Glede na to, da številni uporabniki poročamo o več energije, boljši fizični kondiciji, manj … Več o tem!

Izpopolnjeno razmnoževanje aloj

Komentarji: Ni komentarjev

Prispevek je namenjen predvsem tistim, ki že razmnožujejo aloje in bi mogoče želeli, da se iz njih ukorenini še kakšna več. Postopek je še nekoliko bolj dodelan kot tisti o katerem sem pred časom že pisal TUKAJ. Če se ne … Več o tem!

Slovenska zeliščna kozmetika Herbio!

Komentarji: Ni komentarjev

Sodelovanje s podjetjem Herbio smo začeli že pred časom, saj njihovi izdelki čudovito dopolnjujejo našo ponudbo. Z alojo arborescens okrepimo naše telo in imunski sistem. Z zeliščno kozmetiko Herbio pa poskrbimo, da tudi nase dajemo le najboljše. Herbio si tako … Več o tem!

DOBRO JUTRO – Zdravilna rastlina aloja arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

13.12.2013 Tokrat sem drugič nastopil v oddaji Dobro Jutro na RTV Slovenija. Zahvaljujem se voditelju Davidu Urankarju, da me je povabil v oddajo ter čestitam prejemnikom nagrad. Po oddaji smo namreč preko Facebooka poklonili nekaj privlačnih nagrad. V sami oddaji … Več o tem!

S pomočjo pripravka iz aloe arborescens sem premagala raka dojke

Komentarji: Ni komentarjev

Sabina Na mojo srečo so mi raka dojke ugotovili dokaj kmalu, v začetni fazi. Kajti sem še dokaj mlada in se je tudi zdravljenje pričelo takoj. Menila sem, da sem dovolj močna, da se bom lahko spopadla z boleznijo. Navkljub … Več o tem!

Rak na pljučih, 4. stopnja

Komentarji: Ni komentarjev

Maja K.: Mi že četrto leto pripravljamo napitek za mamičino bolezen. Leta 2009 smo namreč izvedeli, da boleha za rakom pljuč (4. stopnje) in da so metastaze že razširjene na prvo vretence. Prognoza bolezni je bila zelo slaba, saj je … Več o tem!

Poklonite informacije tudi 70% ceneje!

Komentarji: Ni komentarjev

Prihaja čas obarovanj in sem se odločil, da vsem, ki imate v mislih obdarovati več prijateljev, poslovnih partnerjev ali zaposlenih, ponudim naslednje. Vsi, ki bi želeli več izvodov ene ali druge moje knjige, da jih boste poklonili naprej, vam ponujam … Več o tem!

Učinkovito hujšanje z aloe arborescens

Komentarji: 1 komentar

Uživanje aloe arborescens naj bi po nekaterih informacijah pomagalo uravnavati težo. To sicer ne pomeni, da bodo ob uživanju aloje, odvečni kilogrami začeli leteti od vas. Žal ni tako preprosto in mislim, da dolgoročno tako enostavna rešitev za učinkovito hujšanje … Več o tem!

Pripravek iz aloe arborescens in kožni rak

Komentarji: Ni komentarjev

Matej Pripravek iz aloe arborescens sem naročil za svojega očeta, ki je zbolel za kožnim rakom (Breslow melanom), ki je eden najbolj zahrbtnih. Ko so mu ga odkrili na nogi, so mu najprej odrezali piko, operirali bezgavke pri modih, ker … Več o tem!

Aloja ni vsemogočna

Komentarji: Ni komentarjev

Zmore veliko, a ni vsemogočna Čeprav se mi zdi, da to vemo vsi, se nam kaj lahko zgodi kaj takšnega, kot se je meni že drugič. Vendar ker ne gre le za mojo izkušnjo in ker ste mi o podobnem … Več o tem!

Vas več uživa en napitek iz aloje in medu?

Komentarji: Ni komentarjev

Ker smo trenutno v času prehladov in viroz, se je pojavil naslednji problem pri uživanju aloe arborescens. V nadaljevanju bom temu namenil nekaj besed. Običajno družinski člani, tudi sam nisem izjema, pogosto uživamo napitek iz istega kozarca. Včasih celo z … Več o tem!

Z rakom na pljučih se sooča brez zdravljenja

Komentarji: Ni komentarjev

Mihela (63): Končno sem tudi sama prišla do svetovnega spleta in vam pošiljam svojo izkušnjo z aloe arborescens. Prosim vas le, da mojih podatkov ne objavite javno. Izkušnjo pa seveda delite med svoje sledilce, da bo za to izvedelo čim več … Več o tem!

Hujšanje s pomočjo aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Hujšanje z alojo arborescens Verjamem, da ste lepo preživeli praznike, v krogu najdražjih in ob polno založeni mizi. Žal smo nekateri tudi zaužili kakšen kos potice več kot bi si želeli in si sedaj s tem belimo glavo. No, gospa … Več o tem!

Sladkorna bolezen in napitek iz aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Aloja se uporablja tudi v primeru sladkorne bolezni Pri pisanju nove knjige o uporabi aloje arborescens se te dni mudim ravno okoli sladkorne bolezni in učinka aloje nanjo. Da ne boste čakali na izid knjige, sem nekaj informacij o tem … Več o tem!

Pazi na zastrupitev z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Zastrupitev z alojo arborescens V letih, ko se aktivneje ukvarjam z alojo arborescens mi je nekaj oseb sporočilo, da so se zastrupili z uživanjem napitka iz aloje arborescens in medu po receptu patra Zage. Čeprav gre le za nekaj oseb, … Več o tem!

Včasih je potrebna vztrajnost

Komentarji: Ni komentarjev

V letih ukvarjanja z alojo arborescens sem ugotovil, da je vanjo potrebno verjet. Vendar to ne na nek duhoven ali celo kulten način. Rezultatov enostavno ni moč doseči z nečim v kar ne verjamemo. Kaj imam v mislih? Konkretno primere … Več o tem!

Pri 71 letih brez očal

Komentarji: Ni komentarjev

Obstajajo res samo dobre izkušnje? Ves čas se sprašujem, ali obstajajo samo dobre izkušnje uporabnikov z alojo arborescens. Samo takšne mi namreč sporočate. Tudi naslednja zgodba Toneta ima srečen konec. Zato se sprašujem, ali sploh ima kdo med vami slabo … Več o tem!

Limonada z alojo in ingverjem

Komentarji: Ni komentarjev

Odločil sem se, da z vami delim naslednji recept, ki je več kot primeren za prihajajoče vroče pomladne dneve. Poleg osvežujočega okusa gre za pravo vitaminsko bombo, ki lahko okrepi naše telo in nam omogoči gladek prehod v toplejše dneve. … Več o tem!

Uporaba aloje za sončenje

Komentarji: Ni komentarjev

Na plažo z listom aloje Vsekakor je dobra senca najboljša obramba pred močnim soncem. Ampak včasih želimo samo ležati na plaži, plavati, ali pa nas čakajo različna opravila, ki jih je potrebno opraviti kljub močni pripeki. Zato bi vam želel … Več o tem!

Nov recept, ki ga je potrdila tudi stroka

Komentarji: Ni komentarjev

Izredno zanimanje za knjige z napako Ko sem prejšnji teden ponudil 5 poškodovanih knjig, sem vam tudi zastavil vprašanje, da mi sporočite, zakaj menite, da bi ravno vi najbolj potrebovali knjigo receptov. Moram reči, da sem bil zelo presenečen nad … Več o tem!

Za vsako bolezen rož’ca raste

Komentarji: Ni komentarjev

Ukvarjanje z alojo arborescens v zadnjih letih mi je odprlo oči in razširilo obzorje na številna nova področja. Najpomembnejše so vsekakor rastline in zelišča, ki tako kot aloja arborescens, blagodejno učinkujejo na naše telo. Aloja arborescens vsekakor ostaja številka ena … Več o tem!

Je lahko zaradi aloje kakšen Slovenec več?

Komentarji: Ni komentarjev

Neplodnost pri ženskah Iz tujine sem dobil informacijo, da nekatera dekleta in ženske s pomočjo aloje arborescens celo premagujejo neplodnost. Področja sicer ne poznam in mi deluje kar malo neverjetno, vendar kot poročajo nekatere ženske, je očitno možno tudi to. … Več o tem!

RECEPT: Smrkanje in zamašen nos

Komentarji: Ni komentarjev

Ker smo ravno v času viroz in prehladov, sem se odločil, da je čas za objavo naslednjega recepta. Aloe arborescens na ta način uporabljamo pri zamašenem nosu, izcedku iz nosu oziroma na splošno pri vnetju sinusov. Potrebujete le glavico česna, … Več o tem!

Tone pri 71 letih brez očal

Komentarji: Ni komentarjev

Ravno med oblikovanjem tega sporočila me je klical gospod Tone z željo, da med vas delim tudi njegovo zgodbo. Sicer ne gre za običajno izkušnjo z alojo arborescens ali nekaj, kar bi sam zagovarjal. Gospod je namreč dvignil roke nad … Več o tem!

Begunska kriza in aloja arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Begunci in aloja?! Sedaj se boste zagotovo vprašali kaj za vraga imajo begunci skupnega z alojo arborescens. Glede na to, da gre trenutno verjetno za najbolj vročo temo, sem se odločil, da potegnem nekaj vzporednic. No pa naj na kratko … Več o tem!

Hofer spet ponuja aloje…

Komentarji: Ni komentarjev

Lepa ali koristna aloja? Koliko aloe arborescens v resnici uporabljamo in jo dejansko imamo zaradi našega zdravja? Koliko pa le stremimo k temu, da je naša lepša kot sosedova? No, šalo na stran. Vendar sem žal prepogosto presenečen nad povratnimi … Več o tem!

Aloja kot gnojilo za rastline

Komentarji: Ni komentarjev

Ste vedeli, da aloja, pa naj si gre za vero ali arborescens, ni primerna za uživanje le pri ljudeh in živalih. Učinkovita je tudi za rast rastlin. Tako je, prav ste prebrali. Alojo lahko uporabljate tudi kot gnojilo. Njene učinkovine … Več o tem!

Uporaba aloje na dojenčkih in malčkih

Komentarji: Ni komentarjev

Kako uporabljati alojo pri malčkih Podatki o tem kdaj, kako ali na kakšen način lahko otroci uživajo in uporabljajo aloe arborescens so si zelo različni. Dejstvo pa je, da na tem področju ni bilo narejenih dovolj raziskav, da bi lahko … Več o tem!

Arhiv e-novic

Komentarji: Ni komentarjev

Ker me pogosto sprašujete po informacijah iz preteklih mailov, ki ste jih bodisi izgubili, ali jih niti niste prejeli, sem se odločil, da jih naredim javne in na tem mestu dostopne vsem. Razlogi, zakaj nekateri ne pridete do mailov, ki … Več o tem!

Zmanjšani stranski učinki kemoterapije s pomočjo aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Nataša: S sestro sva bili na vaši delavnici v Ljubljani. Zelo zanimivo in poučno. Jaz sem to alojo spoznala lansko leto v reviji Narava in zdravje in sem tudi užila pripravek iz nje. Letos pa je za rakom zbolela sestra. Prvo … Več o tem!

Aloe vera iz Hoferja

Komentarji: Ni komentarjev

Dolžan sem še odgovoriti na številna vprašanja, ki ste mi jih posredovali glede aloj iz Hoferja. Na trgovino sem naslovil vprašanje glede izvora in uporabe rastlin ter kmalu prejel tudi odgovor. Žal pa časovno nisem uspel in kasneje tudi malo … Več o tem!

Kako uporabljati aloe arborescens pri malčkih

Komentarji: Ni komentarjev

Podatki o tem kdaj, kako ali na kakšen način lahko otroci uživajo in uporabljajo aloe arborescens so si zelo različni. Dejstvo pa je, da na tem področju ni bilo narejenih dovolj raziskav, da bi lahko karkoli z gotovostjo trdili. Zato … Več o tem!

Nimam pojma kaj je naredila, ampak pomaga!

Komentarji: Ni komentarjev

Andrej Spoštovani g. Šega. Pred časom sem pri vas vzel eno manjšo aloe arborescens. Lepo jo negujem in dokaj dobro uspeva. Jo pa zadnje čase moja tašča redno skubi in pobira liste. Nimam pojma zakaj jih uporablja. Je pa po … Več o tem!

Uporaba aloe arborescens za gnojenje

Komentarji: Ni komentarjev

Ste vedeli, da aloja, naj si gre za vero ali aloe arborescens, ni primerna za uživanje le pri ljudeh in živalih. Učinkovita je tudi za rast rastlin. Tako je, prav ste prebrali. Alojo lahko uporabljate tudi kot gnojilo. Njene učinkovine … Več o tem!

Želite lepo alojo, ali želite imeti od nje korist?

Komentarji: Ni komentarjev

Koliko aloe arborescens v resnici uporabljamo in jo dejansko imamo zaradi našega zdravja? Koliko pa le stremimo k temu, da je naša lepša kot sosedova? No, šalo na stran. Vendar sem žal prepogosto presenečen nad povratnimi informacijami s strani nekaterih … Več o tem!

Jasna je z alojo okrepila imunski sistem

Komentarji: Ni komentarjev

»Spoštovani gospod Šega. Pišem vam z namenom, da se vam zahvalim, ker ste mi predstavili to res čudovito rastlino aloe arborescens. Moje življenje se je od tistega dne, ko ste mi prvič odgovorili na mail, povsem spremenilo. Seveda na bolje. … Več o tem!

Širimo uporabo aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Ta možnost je bila do sedaj na voljo le izbranim podjetjem. Tokrat pa sem se odločil, da se o tem obrnem tudi na vse ostale, ki bi želeli pri tem sodelovati. In sicer pripravljam novo izdajo knjige Recepti za uporabo … Več o tem!

Veselina Stević z aloe arborescens odpravila miom maternice

Komentarji: Ni komentarjev

Gospa Veselina Stević (56), doma iz Velike Bresnice na vzhodu Srbije, je s pomočjo napitka iz aloe arborescens po Filatovem receptu, odstranila miome na maternici. Kot pravi, je tumor enostavno izginil in operacija ni bila potrebna. Njena zgodba torej priča … Več o tem!

Živka Đurič je z alojo premagala raka dojke

Komentarji: Ni komentarjev

Gospa Živka Đurič (66) iz Velikog Gradišta na Srbsko-Romunski meji, je v primeru raka dojke koristila aloe arborescens po “ruskem receptu“. V njenem primeru se je izšlo in kot pravi, sedaj živi svoje drugo življenje. Zdravniki so ji pripročali operacijo, … Več o tem!

Begunci in aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Zdaj se boste zagotovo vprašali kaj za vraga imajo begunci skupnega z alojo arborescens. Glede na to, da gre trenutno verjetno za najbolj vročo temo, sem se odločil, da potegnem nekaj vzporednic. No pa naj na kratko pojasnim, kam ciljam. … Več o tem!

Smrkanje in zamašen nos

Komentarji: Ni komentarjev

Ker smo ravno v času viroz in prehladov, sem se odločil, da je čas za objavo naslednjega recepta. Aloe arborescens na ta način uporabljamo pri zamašenem nosu, izcedku iz nosu oziroma na splošno pri vnetju sinusov. Potrebujete le glavico česna, … Več o tem!

Rak mehurja in izkušnje z aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Loti: Jaz sem zelo zadovoljna z alojo. Ko sem jo uživala, sem imela ogromno energije. Ni me napenjalo, prebavo sem imela urejeno, nisem imela menstruacijskih krčev, pa PMS-a tudi ne. Imela sem tudi veliko kondicije, več kot takrat, ko sva s partnerjem … Več o tem!

1€ od vsake kreme za roke gre za VDC Muta

Komentarji: Ni komentarjev

V Herbiu se zavedamo naše odgovornosti do lokalnega okolja, zato smo letos pričeli z dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za Varstveno delovni center Muta (v nadaljevanju VDC Muta). Letos jim bomo tako od vsake prodane 100ml Herbio zeliščne kreme za roke … Več o tem!

S priporočanjem kozmetike do zaslužka

Komentarji: Ni komentarjev

Tisti, ki me redno spremljate na moji poti, že veste, da sem se v zadnjem obdobju poleg aloje, začel posvečati tudi zeliščem in zeliščni kozmetiki. V primeru, da ne veste o čem govorim, vam predlagam, da si preberete prispevek Za … Več o tem!

Neplodnost pri ženskah?

Komentarji: Ni komentarjev

Iz tujine sem dobil informacijo, da nekatera dekleta in ženske s pomočjo aloje arborescens celo premagujejo neplodnost. Področja sicer ne poznam in mi deluje kar malo neverjetno, vendar kot poročajo nekatere ženske, je očitno možno tudi to. Sicer ženske poročajo … Več o tem!

Natrgana mišica

Komentarji: Ni komentarjev

V mesecu juniju sem med tekom staknil poškodbo stegenske mišice. Med rekreacijo sem v stegenski mišici zaslišal pok, začutil močno pekočo bolečino in noga me ni več držala. Bolečine, ki so sledile v naslednjih dveh dnevih, so bile neznosne. Diagnoza … Več o tem!

Kako se uspešno znebiti vatastih uši

Komentarji: Ni komentarjev

Verjetno največja težava in skrb vseh lastnikov aloe arborescens so ravno vataste uši. Pojavijo se, če imamo rastlino v neprimernih razmerah. Ponavadi se pojavijo počasi, tiho in opazimo šele, ko je že prepozno. Zato je nujno pomembno, da spremljamo razvoj … Več o tem!

Policist je bil prepričan, da sem mrtvo pijan za volanom svojega avtomobila

Komentarji: Ni komentarjev

Pred nekaj minutami sem se vrnil domov in sem si rekel, da tole prigodo moram objaviti na blogu. In sicer me je malo prej ustavil policist, ki je bil prepričan, da sem za volanom vozila na mrtvo pijan. Da boste … Več o tem!

Z aloe arborescens uspešno nad alergijo

Komentarji: Ni komentarjev

Mimi: Ne dvomim, da aloja aborescens pomaga pri sončenju. Sicer je poležavanje na vročem soncu ob tako visokem UW sevanju bolj škodljivo kot koristno. O tem je bilo že toliko napisanega in povedanega, da ne mislim izgubljati besed. Jaz imam … Več o tem!

Hitra sanacija žuljev z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Robi: Pred dobrim tednom, sem odšel v gore. Ker sem zgrešil pot sem zašel v rosno travo in čevlji so spustili. Pred sabo sem imel še deset ur hoje in slaba dva kilometra višinske razlike po poti. Skratka po prehojeni poti … Več o tem!

Gnojenje aloe arborescens s koprivami

Komentarji: Ni komentarjev

Kdor ima rastlino doma, se je verjetno že pozanimal kakšna gnojila so primerna, pa vendar, bom nekaj besed namenil tudi gnojilu izdelanem doma, iz kopriv, ki se najdejo skoraj na vsakem travniku ali obrobju njive. Po lastnih izkušnjah in izkušnjah … Več o tem!

Poletna sprostitev v objemu narave

Komentarji: Ni komentarjev

Nagradna igra Poletna sprostitev v objemu narave je zaključena! Čestitamo vsem, ki so s sodelovanjem prišli do ene od bogatih nagrad. Ostale pa vabimo k spremljanju dogajanja na spletni strani, saj lahko kmalu spet pričakujete nove možnosti za lepe dobitke. … Več o tem!

Aloe arborescens namesto kreme za sončenje

Komentarji: Ni komentarjev

Tone Tudi sam imam čudovito izkušnjo z alojo. Zdaj je sicer minilo od tega že skoraj dve leti, pa vendar menim, da vam zgodbo moram zaupati. In sicer sem bil poleti z družino na počitnicah na otoku Hvar. Tam imamo … Več o tem!

Še ta mesec pošljem 2.000 knjig brezplačno!

Komentarji: Ni komentarjev

Zamislil sem si informativno knjižico, ki jo bom poslal svojim strankam in v končni fazi lahko tudi ostalim, ki vas aloja arborescens zanima. Knjižica bo za vas brezplačna. Prva, poizkusna serija bo obsegala 2.000 izvodov, ki bodo poslani na 2.000 … Več o tem!

Nagradna igra meseca junija!

Komentarji: Ni komentarjev

Nagradna igra meseca junija je zaključena! Hvala vsem za sodelovanje. Aplikacija je tudi izbrala tri srečneže, ki bodo prejeli vsak po eno knjigo o aloji arborescens. V nadaljevanju preverite kdo so nagrajenci in ali ste med njimi tudi vi. Nagrajenci … Več o tem!

Glivice na nogah

Komentarji: Ni komentarjev

Ste vedeli, da se lahko večina oblik glivic na nogah odpravi z alojo arborescens? Recept, ki mi ga je zaupala gospa iz okolice Zagorja je enostaven in ne vidim razloga, zakaj tega ne bi poskusil vsak, ki ima omenjene težave. … Več o tem!

Za vsako bolezen rož’ca raste

Komentarji: Ni komentarjev

Ukvarjanje z alojo arborescens v zadnjih letih mi je odprlo oči in razširilo obzorje na številna nova področja. Najpomembnejše so vsekakor rastline in zelišča, ki tako kot aloja arborescens, blagodejno učinkujejo na naše telo. Aloea arborescens vsekakor ostaja številka ena … Več o tem!

Z alojo do boljšega vida

Komentarji: Ni komentarjev

Bralec mi je posredoval povezavo do recepta za uporabo aloe arborescens, katerega do danes še nisem srečal. Naredil sem manjšo raziskavo in pridobil kar nekaj uporabnih informacij o omenjenem receptu in jih v nadaljevanju delim z vami. Najbolj zanimivo pri … Več o tem!

Zastrupitev z napitkom iz aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

V letih, ko se aktivneje ukvarjam z alojo arborescens mi je nekaj oseb sporočilo, da so se zastrupili z uživanjem napitka iz aloe arborescens in medu po receptu patra Zage. Čeprav gre le za nekaj oseb, ki jih lahko naštejem … Več o tem!

Diabetes in kakšne so izkušnje uporabnikov aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Eno izmed zelo pogostih vprašanj je tudi s področja diabetesa oz. sladkorne bolezni. Zato sem se odločil, da izkušnje, ki mi jih posredujejo uporabniki tudi na tem področju delim z vami. Uporabnikov aloe arborescens, ki imajo diabetes tudi pri nas … Več o tem!

Hvala vam za povratne informacije na sejmu

Komentarji: Ni komentarjev

Gregorjev sejem v Novem mestu je minil v hladnem a pogosto sončnem vikendu, vendar mi vreme ni pustilo posledic. Me je aloja dobro zaščitila. Priznam, v teh dneh sem užival nekaj žlic aloje več kot običajno, tako da mi nizke … Več o tem!

Aloja arborescens na Gregorjevem sejmu

Komentarji: Ni komentarjev

Konec tega tedna lahko alojo srečate na Gregorjevem sejmu v Novem mestu. Sam se bom z aloe arborescens tokrat prvič udeležil sejma. Seveda z namenom pokazati alojo arborescens širši množici ljudi. Poleg tega, da boste tisti, ki aloje še ne … Več o tem!

Čudovit pogled na cvetoče aloje

Komentarji: Ni komentarjev

Ne le, da ima aloe arborescens številne lastnosti, ki pozitivno vplivajo na naše telo. Rastlina je čudovita tudi za oko. V nadaljevanju vam tako prilagam nekaj slik iz vrtnarstva Ruzzier-Črne, kjer gojijo aloje, ki jih lahko naročite preko naše spletne … Več o tem!

Preko predavanja do knjige o aloji arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi velikega zanimanja nad prvim, nekoliko drugačnim predavanjem o aloji arborescens, smo se odločili, da podobno predavanje ponovimo. Mesta za prijavo, ki so bila na voljo pri prvem takšnem predavanju, so bila hitro zapolnjena in pričakujemo, da bo tudi tokrat … Več o tem!

Aloja arborescens v medijih pri nas

Komentarji: Ni komentarjev

Skrivnost aloje arborescens je vse bolj poznana številnim uporabnikom po Sloveniji. Za to so vsekakor zaslužne tudi različne TV oddaje, kjer so izrazili željo, da se lastnosti aloje predstavijo njihovim gledalcem. Vabim vas k ogledu številnih posnetkov oddaj, kjer je … Več o tem!

Ženski zdravstveni vodnik

Komentarji: Ni komentarjev

Knjiga o naravnem zdravljenju številnih težkih bolezni s spremembami prehranjevalnih navad. Skozi različne primere iz prakse nas vodi do informacij, ki so koristne tako za ženske in moške. Čeprav naslov omenja samo ženske, lahko omenjeni primeri dajo misliti tudi moškim … Več o tem!

Solata z alojo proti zaprtju

Komentarji: Ni komentarjev

Sprva sem mislil, da je solata iz aloje arborescens bolj v domeni Kolumbije, Venezuele, Mehike in Brazilije. Pa mi je gospa iz Slovenije poslala naslednji recept za izdelavo solate z alojo arborescens. Sama pravi, da jo uživa kadar je več … Več o tem!

DOBRO JUTRO – O aloji v Botaničnem vrtu Ljubljana

Komentarji: Ni komentarjev

23.2.2015 Tokrat so me že tretjič povabili v oddajo Dobro Jutro na RTV Slovenija. Tokrat sem za spremembo gostoval v Botaničnem vrtu v Ljubljani in smo se dvakrat javili v studio. Zahvaljujem se voditeljici Špeli Močnik za povabilo v oddajo. … Več o tem!

S priporočili do knjige povsem brezplačno!

Komentarji: Ni komentarjev

Izbirate lahko med dvema knjigama o aloe arborescens. Prva je že s skoraj 1.500 prodanimi izvodi Zamolčana skrivnost aloje arborescens. Druga s skoraj 200 prodanimi izvodi v prvih treh tednih pa je Recepti za uporabo aloje arborescens. Knjigo si izberete … Več o tem!

Informacije o aloe arborescens sem delil z gledalci oddaje Vaš krog

Komentarji: Ni komentarjev

Z gledalci Vašega kanala iz Novega mesta, sem danes delil številne uporabne informacije o aloe arborescens, njeni uporabi ter vzgoji. V pol ure, kolikor je oddaja trajala, sem podal kar največ informacij, ki znajo marsikomu priti še kako prav. V … Več o tem!

Turneja predavanj o aloji se počasi izteka

Komentarji: Ni komentarjev

Za nami je že kar nekaj predavan, ki so se začela lansko jesen, zaključujejo pa se s koncem meseca januarja. Predavanjem je v teh mesecih prisluhnilo okoli 1.000 ljudi. Številna predavanja so potekala v sklopu predstavitve knjige Zamolčana skrivnost aloje … Več o tem!

Ureznina s paličnim mešalnikom

Komentarji: Ni komentarjev

»Jaz sem imela pred dnevi izkušnjo z aloe arborescens. V kuhinji sem se grdo urezala na nožu paličnega mešalnika. Precej globoka rana, veliko krvi in fino boli. Mož se je spomnil na alojo in ker jo imamo doma ob oknu, … Več o tem!

Dano mi je še eno življenje

Komentarji: Ni komentarjev

“Osupljiva pripoved zdravnika, kako si je ozdravil raka in o prehrani, ki je bila po njegovem trdnem prepričanju odločilna pri ozdravitvi.” – Ameriška revija Life Knjigo Dano mi je še eno življenje sem prebral pred dnevi in sem navdušen nad njenim … Več o tem!

TV oddaja: Aloe arborescens v Sloveniji

Komentarji: Ni komentarjev

Najdaljša oddaja o aloe arborescens, kar smo jih kdaj imeli moč gledati na slovenskih televizijah. Tokrat sva skupaj s Claudio iz Vrtnarstva Ruzzier-Černe z vami delila številne informacije o vzgoji in uporabi aloe arborescens. Da ne dolgovezim, vas kar vabim … Več o tem!

Raziskava: Kemoterapija je v kombinaciji z aloe arborescens uspešnejša

Komentarji: 2 komentarja

V nadaljevanju objavljam kratek povzetek verjetno ene prvih raziskav aloe arborescens. Sicer raziskava ni narejena na nivoju kot bi si nekateri mogoče želeli (v njej je sodelovalo 240 pacientov), vendar moram reči, da gre za spodbuden začetek. Nekje je potrebno … Več o tem!

Je Toni zaradi aloje bolj učinkovit v postelji?

Komentarji: Ni komentarjev

»Čeprav je minilo že skoraj dva meseca odkar sem zaključil z jemanjem pripravka iz aloje, vam moram še nekaj sporočiti. In sicer sem že kmalu po začetku uživanja napitka ugotovil, da je moje orodje precej bolj vzdržljivo in učinkovito. Kljub … Več o tem!

AKCIJA! 400 g svežih listov aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Starost rastline: 6 -14 let Količina: 400 g listov aloje arborescens Postopek: sveže nabrani in isti dan poslani na vaš naslov (nabrani tako, da se gel ne izpostavlja svetlobi) Pakiranje: za takojšnjo uporabo Dodatno: recept za pripravo napitka, osnovne informacije … Več o tem!

Bolečine v prsih in kako lahko pri tem pomaga aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Izraz bolečine v prsih je precej splošen in težko opredelimo kaj točno je težava. Mnogi ljudje mi sicer poročajo, da jim je aloe arborescens na takšen ali drugačen način pomagala, kadar so se soočali z bolečinami v prsih. Vendar težko … Več o tem!

Ječmen na očesu in delovanje aloe arborescens + recept

Komentarji: Ni komentarjev

Ste se že srečali z oteklino na robu veke, ki ji pravimo tudi ječmen na očesu? Običajno se pojavi zaradi okužbe mešička na veki iz katerega raste trepalnica. Krivec za okužbo in nastanek ječmena na očesu je ponavadi kriva bakterija … Več o tem!

Naravna maska za obraz

Komentarji: Ni komentarjev

Izdelajte si naravno masko za obraz iz aloe arborescens. Enostavno, hitro in poceni. Najpomembneje pa je, da boste z uporabo naravne maske kožo na vašem obrazu sprostili in navlažili ter poskrbeli, da boste naslednji dan videti spočiti in polni energije. … Več o tem!

Negovalna maska za obraz

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens kožo vlaži in celi mikro ranice. Zato je njena uporaba na obrazu še kako primerna. V nadaljevanju vam predstavljam recept za negovalno masko, ki si jo lahko pripravite večkrat tedensko in tako povsem regenerirate svojo kožo na obrazu. … Več o tem!

Zaupaj nam svoje izkušnje z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Mnenja uporabnikov aloje arborescens

Dnevna krema z aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Aloe arborescens je tako kot aloe vera znana po tem, da je zelo učinkovita pri uporabi na koži. Kožo namreč obnavlja, vlaži, celi rane ter jo ohranja svežo. Po nekaterih informacijah in izkušnjah ljudi celo ohranja videz mladosti. Sestavine za … Več o tem!

Zdravilne aloje na enem mestu

Komentarji: Ni komentarjev

Imate tudi vi doma alojo? So tudi vam rekli, da je zdravilna, vendar sami o tem nekako niste dovolj prepričani, da bi alojo tudi uporabili? Niti ne veste, za katero vrsto aloje gre? Če želite izvedeti odgovore, na katero od naštetih … Več o tem!

Gnitje aloe – kako pride do tega in kaj lahko storimo

Komentarji: Ni komentarjev

Do tega, da rastlina začne gniti, lahko pripelje več dejavnikov. V tem prispevku bom omenil najpomembnejše ter tudi, kako se jim lahko izognete, da bo vaša aloja lepo uspevala tudi naprej. Informacije so zanimive predvsem za tiste, ki imate doma eno … Več o tem!

Vpliv elektronskih naprav v stanovanju na rast aloe

Komentarji: Ni komentarjev

Si lahko mislite, da naprave kot je računalniški zaslon, LCD televizor in laserski tiskalnik vplivajo na rast in razvoj aloe arborescens? Sam sem to testiral v lanski zimi na dveh alojah starih malo manj kot šest let. Torej je šlo … Več o tem!

Nega kože na obrazu z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Verjamem, da je splošno znano, da je aloja arborescens zelo učinkovita pri uporabi na koži. Kožo vlaži in celi mikro ranice. Tako tudi ni presenečenje, da je znanih kar nekaj receptov za uporabo aloje pri negi kože. Tokrat je pred … Več o tem!

Do sijočih las s pomočjo aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Recept v nadaljevanju je sicer kratek, vendar verjamem, da bo všeč predvsem ženskam in dekletom, ki si želijo mehkih in sijočih las. V nekaj kratkih korakih boste namreč lahko imele mehke in sijoče lase z uporabo gela aloe arborescens. Recept … Več o tem!

Nizke temperature in aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi nizkih temperatur, ki smo jih imeli dve noči zapored, je bilo pametno, da ste svoje aloje premaknili v notranjost. Čeprav se je september šele dobro zaključil, sta bili zadnji dve jutri izjemno hladni. Meni je termometer včeraj zjutraj kazal 2 stopinji … Več o tem!

Jaz se že pripravljam na novo sezono, pa vi?

Komentarji: Ni komentarjev

Čeprav je najboljši čas za saditev poganjkov aloe arborescens spomladi, sem jih jaz nekaj pripravil že zdaj. Vsadil sem jih v vrtno zemljo, na dno vsakega lončka pa sem dodal malo domačega kokošjega gnoja. Nekaj dni po vsaditvi poganjkov sem nove … Več o tem!

100% naraven sok aloe vera, njegove učinkovine in delovanje

Komentarji: Ni komentarjev

Vem, da je za mnoge pripravek iz aloe arborescens cenovno težko dostopen. Vem tudi, da mnogi nimate možnosti vzgajati svoje rastline ter izdelovati pripravka iz aloe arborescens. Zato sem v zadnjem obdobju precej svojega časa namenil iskanju alternative pripravka po … Več o tem!

Tretja brezplačna delavnica o aloe arborescens v Novem mestu

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja ob prvi in drugi delavnici o aloji arborescens in pripravku po starodavnem receptu, sem se odločil, da bom delavnico v Novem mestu ponovno ponovil. Tretja delavnica bo v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu, v ponedeljek 6. … Več o tem!

Prva brezplačna delavnica o aloe arborescens v Celju

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja po delavnici o aloji arborescens in starodavnem pripravku, bo delavnica tudi v Celju. Delavnico bomo imeli v prostorih Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Celje, v ponedeljek 27. januarja 2014 ob 16 uri. Število mest je omejeno na … Več o tem!

DOBRO JUTRO – Predstavitev aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

18.11.2013 Tokrat sem prvič povabljen v oddajo Dobro Jutro na RTV Slovenija. Povabila me je voditeljiva Ana Tavčar in vabilu sem se z veseljem odzval. Na žalost je bil prispevek nekoliko krajši kot smo sprva računali. Pa tudi telefonske linije so … Več o tem!

Druga brezplačna delavnica o aloe arborescens v Ljubljani

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja po delavnici o aloji arborescens in starodavnem pripravku, bomo delavnico v Ljubljani ponovili. Delavnico bomo imeli v Tortarni PUPI, v četrtek 12. decembra 2013 ob 18 uri. Število mest je omejeno na 40. Prosim, da se prijavite … Več o tem!

Zakaj je pomembno poznati razlike med aloe arborescens in aloe vera

Komentarji: Ni komentarjev

Tudi vi niste povsem prepričani, o kateri aloji teče beseda? Ker opažam, da še vedno veliko ljudi ne loči aloe vera in aloe arborescens, sem v nadaljevanju predstavil pomembnejše razlike. Zavedati se moramo, da aloe arborescens NI aloe vera, niti … Več o tem!

Aktualne delavnice in predavanja o aloji arborescens po Sloveniji

Komentarji: Ni komentarjev

Predavanje v sodelovanju z Naravnim kotičkom, Ljubljana, torek, 17.3.2015 od 17 do okoli 19:30 ure  – vstopnina 15 eur – Klikni za več informacij o predavanju in prijavo TUKAJ. V ceni vstopnine tudi knjiga Recepti za uporabo aloje arborescens. Krajevna … Več o tem!

Delavnica o aloe arborescens v Ljubljani

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja po delavnici o aloji arborescens in starodavnem pripravku, bo delavnica tudi v Ljubljani. Delavnico bomo imeli v Tortarni PUPI, v petek 15. novembra 2013 ob 18 uri. Število mest je omejeno na 40. Prosim, da se prijavite … Več o tem!

Delavnica – izdelava pripravka iz aloe arborescens in medu – Novo mesto

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi precejšnjega zanimanja za rastlino aloe arborescens in doma izdelan pripravek po receptu brazilskega patra Romana Zaga sem se odločil za organizacijo naslednje delavnice, kjer bomo skupaj izdelovali pripravek iz aloje in medu. Delavnica ne bo le teoretična, saj boste … Več o tem!

Prva brezplačna delavnica o aloe arborescens bo v Novem mestu

Komentarji: Ni komentarjev

Zaradi VAS sem se odločil, da organiziram nekaj brezplačnih delavnic o aloji arborescens in izdelavi pripravka po receptu brazilskega patra Romana Zaga. Prva delavnica bo v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu, v ponedeljek 7. oktobra 2013 ob 18 uri … Več o tem!

Obiščite vrtnarijo Ruzzier – Černe, Sečovlje

Komentarji: Ni komentarjev

In deležni boste 5% POPUSTA na nakup aloj! Vrtnarstvo Ruzzier – Černe je ena največjih vrtnarij v tem delu Evrope, ki nam ponuja odrasle aloje arborescens, namenjene takojšnji uporabi. Claudia vam bo z veseljem razkazala aloje na vrtnariji ter odgovorila … Več o tem!

Rastlina aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Starost: 3 letne aloe arborescens – 22 eur višina brez posode okoli 35 cm 4 – 5 letne aloe arborescens – 30 eur višina brez posode okoli 50 cm Dostava: pošljemo na doma Dostavna služba Gold Express Izgled: rastlina raste … Več o tem!

Hladen jogurtov napitek z aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Odličen jogurtov napitek, primeren po vsaki športni aktivnosti. Sestavine za 4 osebe: 1l navadnega jogurta 2-3 liste aloe arborescens 4 kocke ledu Če vam je všeč okus surove zelenjave, da občutite koščke aloje, uporabite celoten list aloe arborescens. Odstranite le … Več o tem!

“Čudežna” rastlina aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Na številnih primerih se je izkazalo, da lahko aloe arborescens pomaga pri zdravljenju različnih vrst raka. Živ dokaz je vsekakor moja babi, ki je premagala hodgkin limfom. Dedi je s pomočjo aloje arborescens ozdravil sivo mreno. Mnogi smo se s … Več o tem!

Pripravek iz aloe arborescens po receptu brazilskega patra Romana Zaga

Komentarji: Ni komentarjev

Aloja arborescens se je v preteklosti že uporabljala, saj to dokazujejo arheološke najdbe iz časa Majev in starih Egipčanov. Žal so se znanja sčasoma izgubila. Danes je večina znanja o aloe arborescens prenešena iz bolj poznane aloe vera. Moč aloe … Več o tem!

Kleopatrina krema iz aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Ljudje že zelo dolgo uporabljamo aloe arborescens in temu primeren je tudi spekter najrazličnejših receptov za kreme, napitke, maske ipd. Žal so se ti recepti večinoma porazgubili. Še vedno pa obstajajo posamezniki, ki uporabljajo aloe arborescens in iz nje izdelujejo … Več o tem!

Recept prof. Slavinskega za pripravo aloe arborescens – Ruski recept

Komentarji: Ni komentarjev

Gre za star recept, ki naj bi prihajal iz Rusije. Avtor oziroma njegov začetnik naj bi bil profesor dr. Slavinski. Če povem po pravici, sam pripravka na ta način še nisem delal. Enostavno ni bilo potrebe, ker mi je recept … Več o tem!

Naravni sadni sok iz aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Čeprav redko, a se najdejo ljudje, ki imajo alergijo na domači med. Sam do trenutka, ko tole pišem, nisem srečal še nikogar. A ker se porajajo tudi takšna vprašanja, sem se odločil napisati tale prispevek o naravnem sadnem soku iz … Več o tem!

Zalivanje aloje z informirano vodo

Komentarji: Ni komentarjev

Pogosto me ljudje sprašujejo, kako zalivati alojo, če nimajo možnosti uporabe deževnice ali vodnega filtra. Vsekakor je ni čez deževnico, vendar je razumljivo, če ste v stanovanju, kjer ni možnosti lovljenja deževnice, da je treba poiskati alternativo. Ena od njih … Več o tem!

Prodajna mesta knjige Zamolčana skrivnost aloje arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Knjiga Zamolčana skrivnost aloje arborescens je trenutno dosegljiva v naslednjih knjigarnah po Sloveniji, kjer jo lahko pred nakupom prelistate in na lastne oči presodite ali je vredna nakupa. DZS: DZS BTC HALA VIII DZS MC LJUBLJANA DZS MC DOMŽALE DZS MC KAMNIK … Več o tem!

Ustni zadah in aloja arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Gre za neprijetno težavo, tako za tistega, ki se z njo sooča, kot tudi za ljudi v njegovi bližini. Če sami nimate težav s slabim zadahom iz ust, se upam stavit, da poznate vsaj enega, če ne kar več oseb, … Več o tem!

Kako odpraviti prhljaj s pomočjo aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Srbeče lasišče in prhljaj je v preteklosti tudi meni povzročal nemalo težav. Z uživanjem pripravka iz aloje pa so se tudi tukaj stvari spremenile. Pravijo, da se prhljaj pojavi zaradi težav z jetri, stresa ali napačne prehrane. Vse našteto se je … Več o tem!

Z alojo arborescens nad zamašen nos

Komentarji: Ni komentarjev

Ne glede na letni čas se vedno najdejo ljudje, ki imajo težave z zamašenim nosom, zato sigurno ni odveč, če temu namenim nekaj besed. Seveda v povezavi z aloe arborescens. Verjetno vam je že poznan pripravek iz aloje in medu … Več o tem!

Hemeroidi oz. hemoroidi in aloja arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Mnogi ljudje niso prepričani, ali gre pri besedah hemeroidi in hemoroidi za isto zadevo. Naj za uvod pojasnim, da se beseda hemeroidi uporablja predvsem pogovorno, medtem ko naj bi bila prava oblika hemoroidi. Kakorkoli, pomen obeh besed je enak. Ne … Več o tem!

Hujšanje z napitkom iz aloje

Komentarji: Ni komentarjev

»Ker imam kar nekaj kilogramov preveč, sem se odločila za hujšanje s pomočjo napitka iz aloe arborescens. V prvi vrsti sem sicer želela z alojo očistiti telo strupov in okrepiti imunski sistem. Sem pa zelo navdušena tudi nad učinkovanjem pri … Več o tem!

Akne na obrazu in aloja arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

V naslednjih vrsticah bom predstavil kratek recept, kako se na naraven način lahko znebimo aken. Sam ga sicer še nisem preizkusil, saj na srečo nimam teh težav. Mi je pa recept posredovala prijazna gospa, ki pravi, da ga je sama … Več o tem!

Naravna maska za obraz z alojo arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Naravna maska za obraz iz aloe arborescens je pripravljena zgolj v nekaj korakih, zato se je lahko predvsem dekleta redno poslužujete. Hitro, enostavno in kar je danes najpomembneje, poceni. Pozabite na drage maske, ki povrhu vsega vsebujejo še cel kup … Več o tem!

Aloe vera povzroča tumorje – teza na majavih temeljih ali trden dokaz?

Komentarji: Ni komentarjev

Po eni strani se kar malo bojim objaviti tale prispevek. Farmacevtski lobiji imajo namreč neverjetno moč in kdo ve, česa vsega so sposobni. Vendar večina medijev pri nas prepisuje nepreverjene informacije s tujih spletnih strani, ki nimajo nobene prave znanstvene … Več o tem!

Razmnoževanje aloe arborescens s poganjki

Komentarji: Ni komentarjev

Pomlad je najbolj primeren čas za presajanje aloj. Odvisno od leta to delamo nekje od marca do začetka maja. Običajno po cvetenju. Sicer se aloje lahko presaja tudi tekom celega leta, vendar je pomald najbolj ugoden čas za to. Najprej … Več o tem!

Vzgojite svojo Aloe Arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Po zdajšnjih izkušnjah z Aloe Arborescens sem prepričan, da mora imeti vsako stanovanje, hiša oziroma družina vsaj eno rastlino doma. Če rastline ne poznate, si več o njej preberite TUKAJ. V nadaljevanju sem navedel dobre razloge, zakaj tako mislim in … Več o tem!

Želodčna kislina in aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Iz lastnih izkušenj lahko potrdim, da se lahko želodčna kislina enostavno uredi z jemanjem pripravka iz aloe arborescens po receptu patra Romana Zaga. Ali pa želodčno kislino enostavno odpravimo z občasnim uživanjem same rastline aloe arborescens. Sam v primeru težav … Več o tem!

Aloa Arborescens Miller – “Zdravilna Aloja”

Komentarji: Ni komentarjev

Bolj poznana je njena “sestra” Aloe Vera. Vendar po izkušnjah patra Romana in mnogih, ki so z njeno pomočjo premagali raka, je Aloa arborescens bolj učinkovita kot Aloe Vera. Učinkovito celi rane in opekline! Odlična je v boju proti sladkorni … Več o tem!

Siva mrena je čudežno izginila

Komentarji: Ni komentarjev

Še ena zgodba mojega dedika, kateri je k srečnemu razpletu prispevala Aloja arborescens. Pričelo se je s postopoma vse bolj motnim vidom enega njegovega očesa. Obisk pri zdravniku je pokazal, da je krivec siva mrena. Zdravniki so bili mnenja, da … Več o tem!

Moja babi je premagala raka! Zakaj ga nebi tudi ti?

Komentarji: Ni komentarjev

Rak, smrtna bolezen sodobnega časa. Kljub zavidljivi starosti, se mu je moja babi pogumno zoperstavila. Aloe Vera oziroma točneje Aloa arborescens v kombinaciji s sodobno medicino ji je omogočila, da se je pogumno spopadla z rakom in ga tudi premagala. … Več o tem!

“Odrezali vam bomo levo roko”

Komentarji: Ni komentarjev

Gre za resnično zgodbo mojega dedka. Delavnega in neutrudnega čebelarja izpod Gorjancev. Res je, želeli so mu odrezati roko, ki pa je ni dal. A o tem več v nadaljevanju. Naravna snov – poznana vsem, a le malo ljudi dejansko … Več o tem!

Naravni sok iz aloje, domačega medu in informirane vode

Komentarji: Ni komentarjev

Ravnokar ga pijem in sem se spomnil, zakaj tega ne bi delil z vami. Čeprav je sok iz aloje in medu mogoče bolj primeren za vroče poletne dni, odlično prija tudi danes, ko je zunaj več kot pol metrska snežna … Več o tem!

Sok iz aloe in pomaranč

Komentarji: Ni komentarjev

V primeru izdelave takšnega soka težko pridemo do naravno pridelanih pomaranč. Kljub temu je to sadež, ki je pri nas zelo razširjen in nisem mogel mimo, da ne bi zapisal možnosti izdelave soka iz aloe arborescens in pomaranč. Gre namreč … Več o tem!

Aloe arborescens je učinkovita tudi pri hišnih ljubljenčkih

Komentarji: Ni komentarjev

Večkrat sem že pisal o tem, kako učinkovita je lahko aloe arborescens pri ljudeh. Tokrat pa dodajam izkušnjo, ki jasno kaže na to, da enako blagodejno vpliva tudi na živali. Pes ženinih staršev si je med potikanjem po gozdu poškodoval … Več o tem!

Rastlina Aloe Vera oz. Aloe Barbadensis

Komentarji: Ni komentarjev

Naj omenim le nekaj bolj poznanih težav, ki jih aloe vera lahko odpravi. Blaži opekline in pospešuje njihovo celjenje. Krepi oslabljen imunski sistem. Pospešuje celjenje ran. Vlaži suho in poškodovano kožo. Naj bi celo upočasnjevala staranje kože, saj spodbuja tvorbo … Več o tem!

Shranjevanje gela aloe vera in arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Čeprav je aloe vera precej bolj poznana kot aloe arborescens, se še vedno vse premalo ljudi zaveda njenih pravih prednosti. Tukaj nimam v mislih izdelkov kjer je aloe vera uporabljena. Ampak ciljam na rastlino aloe vera, ki jo lahko vsak … Več o tem!

Stranski učinki uživanja aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Za sam alojin gel ni poznanih stranskih učinkov. Kar pomeni, da lahko brez skrbi odlomite list in se mažete z gelom iz lista. Seveda v primeru alergije na alojo tega ne počnite. Alergija je sicer zelo redka, je pa možna. … Več o tem!

Delovanje aloe arborescens

Komentarji: Ni komentarjev

Aloja arborescens kot rastlina ali v kombinaciji z medom, kot pripravek oz. napitek, ima širok spekter delovanja. S spodaj naštetimi področji delovanja sem se sam že srečal oz. so mi o delovanju poročali uporabniki iz Slovenije. Krepi obrambni sistem organizma. … Več o tem!

Brošura o aloe arborescens in napitku z medom

Komentarji: Ni komentarjev

Kaj vsebuje brošura o aloji? Informacije o pripravku iz aloje arborescens in medu: Recept. Kako ga uživati. O njegovem delovanju in učinkih. Stranski in neželeni učinki. Informacije o sami rastlini aloji arborescens: Vzgoji rastline. Gnojenju. Zalivanju. In še mnogo drugih … Več o tem!

Pin It on Pinterest